Vliegen naar Mineralnye

Mineralnye Vody (Russisch voor mineraal water) is een heuvelachtige stad in Stavropol Krai Rusland, het zuiden van Rusland. Mineralnye Vody ligt op een paar honderd kilometer van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mineralnye voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Mineralnye

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Mineralnye

Kaart Mineralnye

Lees meer over Mineralnye

... de Georgische grens. De stad heeft een kleine 80.000 inwoners.

Beste reistijd Mineralnye Vody
Mineralnye Vody kent warme zomers en koude winters. In juli en augustus is het daggemiddelde 22 graden celsius (dit is dag en nacht bij elkaar gerekend, overdag kan het kwik richting de 30 graden celsius stijgen). In de winter is er een grote kans dat het vriest, het daggemiddelde in januari is -2 graden celsius.

Vliegen naar Mineralnye Vody airport
Mineralnye Vody airport is de luchthaven van Mineralnye en dit vliegveld ligt 4 kilometer buiten het centrum van de stad. Deze kleine luchthaven verbindt de stad vooral met de grotere Russische steden, zoals Moskou en St. Petersburg. Er zijn enkele internationale vluchten, maar er wordt helaas niet rechtstreeks op Amsterdam gevlogen. De meest logische route vanuit Nederland is via een overstap in Moskou of St. Petersburg. Mineralnye Vody ligt erg afgelegen, verwacht daarom ook geen Westerse luxe. Het vliegveld voldoet niet aan de Westerse maatstaven en de politie is hier nog altijd corrupt. Bereid je hier dus op voor voordat je vertrekt, zodat je goed weet wat wel en niet mag.

Goedkoop naar Mineralnye vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Mineralnye? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Mineralnye te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mineralnye? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mineralnye vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Mineralnye deals. Tip: voor een last minute Mineralnye vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Mineralnye Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mineralnye  

Hoe lang is het vliegen naar Mineralnye Vody? De vluchtduur naar Mineralnye Vody bedraagt 8 uur en 45 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 3 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Mineralnye

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mineralnye aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mineralnye zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024