Vliegen naar Parijs

Goedkope vliegtickets Parijs boeken om de mooie en romantische hoofdstad van Frankrijk te bezoeken? Deze stad bruist en leeft altijd. Viaa  Vliegennaar.nl is het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Parijs voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Parijs vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Parijs vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Parijs te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Parijs? Geef je op voor de Parijs Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Parijs vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Parijs kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Parijs in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Parijs boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Parijs in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Parijs als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Parijs

Hoe lang is het vliegen naar Parijs? De vluchtduur is een uur en 15 minuten. Bij een vlucht met overstap kan je al snel 2 uur er bij optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Parijs

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
NS International
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Parijs o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Parijs met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Parijs. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Parijs zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017