Vliegen naar Batumi

Batumi is een stad in het westen van Georgie, gelegen aan de Zwarte Zee. De stad wordt ook wel Batoemi, Batoem of Batoum genoemd. Het is een prachtige stad met een heerlijk,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Batumi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Batumi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Batumi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Batumi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Batumi? Geef je op voor de Batumi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Batumi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Batumi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Batumi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Batumi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Batumi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Batumi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Batumi

Hoe lang is het vliegen naar Batumi? De vluchtduur naar Batumi bedraagt door meerdere tussenstops rond de 12 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Batumi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Batumi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Batumi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Batumi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Batumi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017