Vliegen naar Batumi

Op zoek naar goedkope vliegtickets Amsterdam Batumi? Schrijf je dan in voor onze Batumi flights alert want hier verzamelen we elke dag de beste goedkope vliegtarieven voor vliegen naar Batumi!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Batumi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Batumi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Batumi

Kaart Batumi

Lees meer over Batumi

... subtropisch klimaat. Ook de ligging van Batumi, op de grens met Turkije en te midden van citrus en thee plantages is werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet vreemd dat toerisme in Batumi de no 1 inkomstenbron is. Toch is Georgie nog niet bekend onder Nederlandse toeristen.


De warmste maanden in Batumi zijn juli en augustus, de temperatuur ligt overdag dan rond de 26 graden celsius. De wintermaanden kunnen een stuk kouder zijn, het wordt dan meestal niet warmer dan 10 graden celsius.


Batumi Airport in een internationale luchthaven en behoort tot de 3 belangrijkste luchthavens van Georgië. Het vliegveld ligt 2 kilometer ten zuiden van Batumi.


Tip: wil je rondreizen door Georgia? Dan is het ook heel goed mogelijk om naar de hoofdstad Tbilisi te vliegen.  Het is in ieder geval altijd gunstig om de prijzen van de tickets te vergelijken. Bekijk alle goedkope vliegtickets naar Tbilisi Georgia. Een ander alternatief is vliegen naar Kutaisi vanaf Eindhoven. Deze luchthaven ligt op nog geen 100 kilometer van Batumi en er gaan veel goedkope vluchten naar toe. 

Goedkoop naar Batumi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Batumi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Batumi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Batumi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Batumi vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Batumi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Batumi vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Batumi boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Batumi in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Batumi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Batumi  

Hoe lang is het vliegen naar Batumi? De vluchtduur naar Batumi bedraagt door meerdere tussenstops rond de 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Batumi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Belavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Batumi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Batumi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Batumi zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024