Vliegen naar Yaounde

Yaounde is de politieke hoofdstad van het Centraal-Afrikaanse land Kameroen en heeft 1,7 miljoen inwoners. Yaounde ligt in het heuvelachtige zuidwesten van Kameroen. Door de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,462,-

KLM

aanbevolen v.a. € 606,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Yaounde voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Yaounde

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Yaounde

Kaart Yaounde

Lees meer over Yaounde

... groene ligging maakt dit Yaounde een aangename stad.

Yaounde heeft een aantal erg interessante bezienswaardigheden waaronder The Cathedrale Notre Dame des Victoires, The Basilique Marie-Renie-des-Apotres en het nationaal Kameroen museum.

Wanneer is het de beste rijd om naar Yaounde Kameroen te reizen?
Yaounde ligt op zo'n 1000 meter hoogte en dat maakt dat de stad een aangenaam klimaat heeft. In Yaounde wordt het overdag zelden koeler dan 27 graden celsius. In de nacht zakt het kwik tot net onder de 20 graden. De beste reistijd is van december t/m februari of in de maanden juli en augustus, dan reis je buiten het regenseizoen.

Hoe het de luchthaven van Yaounde?
Het vliegveld van Yaounde heet officieel het Yaounde Nsimalen International Airport (NSI). De luchthaven ligt op een kleine kwartiertje rijden van de binnenstad van Yaounde vandaan. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Yaounde, vanaf Brussel wel. Vanaf Amsterdam maak je meestal een overstap in Brussel, Zurich of Casablanca.

Reisadvies voor een reis Yaounde
Tip: neem altijd alleen een taxi en deel hem niet met iemand. Dit is in Kameroen een bekende truc om iemand z'n telefoon of portemonnee te stelen.

Goedkoop naar Yaounde vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Yaounde? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Yaounde te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yaounde? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yaounde vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Yaounde kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Yaounde vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Yaounde boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Yaounde in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Yaounde Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Yaounde  

Hoe lang is het vliegen naar Yaounde? De vluchtduur Amsterdam Yaounde Kameroen bedraagt door de verplichte overstap tenminste 10 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Yaounde

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Yaounde aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yaounde zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024