Vliegen naar Malabo

Malabo is de hoofdstad van Equatoriaal Guinea, West-Afrika, en ligt op het eiland Bioko. Dit eiland ligt aan de westkant van Equatoriaal Guinea, in de golf van Guinea. Er wonen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malabo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Malabo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malabo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malabo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malabo? Geef je op voor de Malabo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malabo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Malabo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Malabo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malabo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malabo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Malabo als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Malabo

Hoe lang is het vliegen naar Malabo? De vliegtijd naar Malabo bedraagt 10 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 55 minuten in Madrid.

Bijkomende kosten bij vluchten Malabo

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Malabo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malabo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Malabo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malabo zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017