Vliegen naar Malabo

Malabo is de hoofdstad van Equatoriaal Guinea, West-Afrika, en ligt op het eiland Bioko. Dit eiland ligt aan de westkant van Equatoriaal Guinea, in de golf van Guinea. Er wonen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malabo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Malabo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Malabo

Kaart Malabo

Lees meer over Malabo

... een kleine 124.000 mensen op het eiland. Het overgrote deel van Bioko is bedekt met tropisch regenwoud.


Malabo heeft een tropische klimaat, met een kort droogteseizoen van december t/m februari. De rest van het jaar valt er (veel) regen. De temperatuur is over het hele jaar ongeveer hetzelfde, overdag rond of boven de 30 graden Celsius, 's nachts zakt de temperatuur naar rond de 20 graden.


Het internationale vliegveld van Malabo ligt 9 kilometer van de stad af. Er wordt naar verschillende Europese en Afrikaanse steden gevlogen, maar helaas niet naar Amsterdam. Je zult dus een overstap moeten maken, in bijvoorbeeld Parijs, Frankfurt, Madrid of Casablanca.


Malabo kun je prima per voet verkennen, het is een betrekkelijk kleine stad. Anders kun je een taxi nemen, deze zijn over het algemeen vrij goedkoop. Hou er wel rekening mee dat de taxi in de avond duurder is dan overdag.

Goedkoop naar Malabo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malabo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malabo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malabo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malabo vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Malabo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Malabo vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malabo boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malabo in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Malabo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Malabo  

Hoe lang is het vliegen naar Malabo? De vliegtijd naar Malabo bedraagt 10 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 55 minuten in Madrid.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Malabo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Malabo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malabo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malabo zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024