Vliegen naar Casablanca

Goedkoop ticket naar Casablanca, Marokko boeken? En wil je uitzoeken welke vliegmaatschappijen vliegen naar Casablanca? Hier vergelijk je de actuele deals van reisbureaus en...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 105,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 154,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 292,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Casablanca voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Casablanca

Kaart Casablanca

Lees meer over Casablanca

... luchtvaartmaatschappijen: van Royal Air Maroc Casablanca vluchten, Transavia retour tickets Amsterdam Casablanca, Air Arabia vliegtickets naar Casablanca en natuurlijk de TAP en KLM Casablanca vluchten. Er zijn geen Ryanair Casablanca vluchten Eindhoven - Casablanca beschikbaar en Ryanair vliegt ook niet vanaf andere vliegvelden in Nederland, Duitsland of Belgie,  maar deze lage kosten maatschappij vliegt wel naar andere steden in Marokko.

Directe vlucht Casablanca

Vanaf Amsterdam gaan er gelukkig rechtstreekse vluchten naar Casablanca. Al is een vliegticket met een overstap vaak goedkoper het kost je toch snel twee uur reistijd extra. Wil je graag een rechtstreekse vlucht naar Casablanca? Op de route Amsterdam - Casablanca kan je directe vluchten vinden van Royal Air Maroc. Deze non-stop vluchten Casablanca hebben een vluchtduur van 3.35 a 3.45 uur. Kijk op deze route ook naar acties van Transavia. de vliegtijd van vliegen met Transavia naar Casablanca is 3 uur 45 minuten. KLM Airfrance vliegt niet rechtstreeks: je hebt een overstap in Parijs.

Goedkoop vliegen naar Casablanca

Vandaag nog niet jouw ideale deal gevonden? Schrijf je dan in voor de gratis Flight Alert service  en we houden je op de hoogte van nieuwe aanbiedingen naar Casablanca voor de prijs die jij wilt betalen. 

Vliegveld Casablanca Mohammed V Airport

Het vliegveld van Casablanca genaamd Mohammed V Airport is het grootste van Marokko en erg gemakkelijk bereikbaar vanaf Casablanca.  Op de luchthaven is in terminal 1 een treinstation vanaf waar elk uur een trein naar de stad vertrekt. Tip: vergelijk voor het boeken van jouw ticket Casablanca altijd de alternatieve vertrekluchthavens. Je kan bijvoorbeeld erg goedkoop naar Casablanca vliegen vanaf Brussel, dat kan snel tientjes schelen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Casablanca Mohammed V Airport op Vliegveldinfo.nl.

Over Casablanca 

In deze geweldige wereldstad, die veel mooie Europese aspecten bevat, kan je een kijkje nemen in het leven van het moderne Marokko. De publieke parken, brede boulevard, Art Deco gebouwen en de Hassan II moskee zijn kenmerkend voor Casablanca. Casablanca heeft als agglomeratie meer dan 7,5 miljoen inwoners, deze megastad is tevens de belangrijkste havenstad van heel Marokko en voor het grootste gedeelte het economische hart. Casablanca heeft gegarandeerd 300 zondagen per jaar. Dit maakt Casablanca de ultieme zon, zee & strand bestemming! In juli en augustus kun je rekenen op 25 graden Celsius overdag, in januari ligt dit rond de 17 graden. Een heel bijzonder fenomeen van Casablanca, wat het "Witte Huis"betekent, is de moskee van Casablanca. Deze moskee ligt op een schiereiland in de Atlantische Oceaan en is na de Grote Moskee in Mekka de omvangrijkste moskee van alle Islamistische landen. Meer van Marokko zien? Een auto huren is de manier om het onherbergzame Marokko te leren kennen. Een andere optie is om met de trein te gaan, maar hou er rekening mee dat je dan beperkt bent in je mogelijkheden. Tevens zijn er diverse reisorganisaties die rondreizen aanbieden door Marokko, bijvoorbeeld langs alle koningssteden.

Goedkoop naar Casablanca vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Casablanca? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Casablanca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Casablanca? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Casablanca vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Casablanca deals. Tip: voor een last minute Casablanca vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Casablanca Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Casablanca  

Hoe lang is het vliegen naar Casablanca Marooko? De vliegtijd naar Casablanca van een directe vlucht vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt 3,35 a 3,45 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Casablanca

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Transavia
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Air France
 € 10,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Casablanca aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Casablanca zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024