Vliegen naar Port Harcourt

Als je wil vliegen naar Port Harcourt Airport is het verstandig op tijd met je research voor een aanbieding te starten. Om je te helpen zetten we hier de beste deals voor tickets Port Harcourt bij elkaar.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port Harcourt voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Port Harcourt

Kaart Port Harcourt

Lees meer over Port Harcourt

...

Port Harcourt is een van de grootste steden van Nigeria gelegen in het zuiden van het land. Vergeleken met andere Nigeriaanse steden is Port Harcourt een vrij rustige stad, waardoor steeds meer Westerse bedrijven zich hier vestigen.

Port Harcourt kent net als de rest van Nigeria een warm tropisch klimaat met een heftig regenseizoen. Eigenlijk zijn de maanden december en januari de enige droge maanden van het jaar. De rest van het jaar is de kans op een bui groot. De temperaturen liggen in december en januari ook vrij hoog, rond de 33 graden celsius overdag. In juli is het het 'koudst', het is dan nog altijd 29 graden overdag en 22 graden 's nachts.

International Airport Port Harcourt (PHC) 
De internationale uchthaven van de stad is tevens een van de grootste luchthavens van Nigeria. De luchthaven is ongeveer 30 kilometer verwijderd van het stadscentrum.

Rechtstreekse vluchten Port Harcourt
Helaas zijn er geen directe vluchten Amsterdam - Port Harcourt. Vanaf Amsterdam maak je altijd tenminste twee tussenstops tijdens de vlucht, vaak in Parijs en Lagos. 

Mocht je een rondreis willen maken dan is het in de regel gunstiger om een vlucht naar Lagos of een ticket naar Abuja te boeken. Zowel qua vluchtduur als prijs ben je dan meestal beter uit.

Reisadvies
Port Harcourt is dan wel een van de rustigste steden van Nigeria, check toch altijd voordat je vertrek even het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken specifiek voor Port Harcourt. Klik op 'Meer over Port Harcourt' om het actuele reisadvies te checken. 

Goedkoop naar Port Harcourt vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Port Harcourt? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Port Harcourt te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port Harcourt? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port Harcourt vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Port Harcourt deals. Tip: voor een last minute Port Harcourt vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Port Harcourt Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Port Harcourt  

Hoe lang is het vliegen naar Port Harcourt? De vliegtijd naar Port Harcour bedraagt 10 uur en 50 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 40 minuten in Frankfurt. De laatste overstap bedraagt 45 minuten en is in Abuja.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Port Harcourt

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Port Harcourt aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port Harcourt zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024