Vliegen naar Port Harcourt

Port Harcourt is een van de grootste steden van Nigeria gelegen in het zuiden van het land. Vergeleken met andere Nigeriaanse steden is Port Harcourt een vrij rustige stad,...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 904,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port Harcourt voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Port Harcourt

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Port Harcourt

Kaart Port Harcourt

Lees meer over Port Harcourt

... waardoor steeds meer Westerse bedrijven zich hier vestigen.

Port Harcourt kent net als de rest van Nigeria een warm tropisch klimaat met een heftig regenseizoen. Eigenlijk zijn de maanden december en januari de enige droge maanden van het jaar. De rest van het jaar is de kans op een bui groot. De temperaturen liggen in december en januari ook vrij hoog, rond de 33 graden celsius overdag. In juli is het het 'koudst', het is dan nog altijd 29 graden overdag en 22 graden 's nachts.

International Airport Port Harcourt (PHC) is de luchthaven van de stad en tevens een van de grootste luchthavens van Nigeria. De luchthaven is ongeveer 30 kilometer verwijderd van het stadscentrum. Vanaf Amsterdam maak je altijd twee tussenstops, vaak in Parijs en Lagos.

Port Harcourt is dan wel een van de rustigste steden van Nigeria, check toch altijd voordat je vertrek even het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken specifiek voor Port Harcourt. Klik op 'Meer over Port Harcourt' om het actuele reisadvies te checken. 

Goedkoop naar Port Harcourt vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Port Harcourt vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Port Harcourt te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port Harcourt? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port Harcourt vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Port Harcourt kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Port Harcourt in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Port Harcourt boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Port Harcourt in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Port Harcourt Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Port Harcourt  

Hoe lang is het vliegen naar Port Harcourt? De vliegtijd naar Port Harcour bedraagt 10 uur en 50 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 40 minuten in Frankfurt. De laatste overstap bedraagt 45 minuten en is in Abuja.

Nieuwste Error Fares

€ 309 ,-
Madeira

Veluwe

€ 27 ,-
Venetie

Bijkomende kosten bij vluchten Port Harcourt

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Port Harcourt o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Port Harcourt met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Port Harcourt. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port Harcourt zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019