Vliegen naar Douala

Douala is de grootse stad van Kameroen en is met haar uitstekende ligging langs de kust en het grote aanbod aan bezienswaardigheden een geliefde stad bij toeristen. Om de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 586,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,086,-

Turkish Airlines

aanbevolen v.a. € 586,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Douala voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Douala

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Douala

Kaart Douala

Lees meer over Douala

... prachtige Afrikaanse kunst te bezichtigen kun je terecht in het museum van Douala.

Bezoek de lokale markten tijdens jouw vakantie Douala!
Op de markten van Artisianal Camerounais kun je prima de lokale sfeer proeven en souvenirshoppers kunnen hier ook leuke dingen vinden. Voor de actieve reiziger is een uitstapje naar de Mount Cameroon absoluut de moeite waard.

Beste reijstijd voor Douala Kameroen?
Douale kent een tropisch klimaat met een lang regenseizoen en een kort droog seizoen. December, januari en februari zijn de beste maanden om Douala te bezoeken. De temperatuur ligt overdag dan rond de 30 graden celsius en het is overwegend droog. De rest van het jaar valt er veel regen. Augustus is de natste maand van het jaar. De temperaturen zijn het hele jaar door wel aangenaam, in de koudste maanden is het overdag nog altijd zo'n 27 graden celsius.

Zijn er directe vluchten Douala vanaf Amsterdam?
Douala International Airport is de belangrijkste luchthaven voor Kameroen. Het vliegveld ligt 10 kilometer buiten de stad. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten, je maakt meestal een overstap in Parijs of Casablanca. Met een overstaptijd van 2 uur (dit kan op iedere vlucht variëren) duurt de reis een goede 10 uur.

Goedkoop naar Douala vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Douala? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Douala te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Douala? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Douala vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Douala kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Douala vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Douala boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Douala in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Douala Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Douala  

Hoe lang is het vliegen naar Douala? De vluchtduur Amsterdam Douala is op een vlucht met 1 overstap tenminste 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Douala

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Douala aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Douala met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Douala zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024