Vliegen naar Kameroen

De beste deals voor tickets Kameroen? Check de Kameroen aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Kameroen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Douala
bestemming Douala

Douala is Kameroens grootste stad, groter dan de hoofdstad Yaoundé en economisch gezien ook belangrijker. Het is een ware havenstad.

Vliegtickets Kameroen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Yaounde
bestemming Yaounde

Deze politieke hoofdstad van het land is gelegen in het heuvelachtige westen van Kameroen en wordt gekenmerkt door een mild klimaat.

Luchthavens in Kameroen

Kaart Kameroen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Kameroen

Wanneer je afreist naar Kameroen kun je een hoop lokale avontuurlijke reizen maken en ontdekkingen doen. Kameroen is bijna 9 keer zo groot als Nederland en beschikt over prachtige oerwouden, landschappen, meren en rivieren. Voor de toerist zijn er tal van mogelijkheden om het land te verkennen, je kunt er bijvoorbeeld ontspannen zonnen en zwemmen maar ook bergbeklimmen, op safari gaan, een tocht door het oerwoud maken of kennismaken met de verschillende culturen. 

Vliegtickets Kameroen

Kameroen beschikt over twee internationale luchthavens waar regelmatig vluchten van en naar Europa vertrekken. Het drukste internationale vliegveld is die van Douala, zo'n 10 kilometer gelegen van het centrum. Vanaf Amsterdam wordt er niet gevlogen naar Douala, maar wel vanaf Brussel. Vanaf Brussel is het zo'n 7,5 uur vliegen naar Douala. De andere grote internationale luchthaven is die van Yaoundé Nsimalen. Ook naar dit vliegveld wordt niet vanaf Schiphol gevlogen, maar wel vanaf Parijs-Charles de Gaulle en Brussel. Vanaf Parijs bedraagt de vluchtduur gemiddeld 7 uur en 20 minuten en vanaf Brussel zo'n 7,5 uur. 

Kameroen bezienswaardigheden
Kameroen wordt ook wel Afrika in het miniatuur genoemd. Langs de Atlantische kust tref je prachtige witte stranden of zwarte stranden van vulkanische oorsprong. In het zuiden en oosten van het land tref je oerwoud en brede rivieren die door de bergketens van Mount Cameroon worden doorsneden. Ook vertonen de steden in het land erg veel verscheidenheid, Yaoundé is een grote stad met een bruisend uitgaansleven en steden als Bamenda, Garoua, Bafoussam en Foumban zijn een weerspiegeling van zowel platteland als de moderne economie. 

Het klimaat in Kameroen
In Kameroen heb je delen die behoren tot de meest natte gebieden in Afrika. Dit deel van Kameroen valt onder de naam Douala, dat tevens wordt gezien als de belangrijkste stad van het land. Alleen al in de maand augustus valt er lokaal 600 tot 900 millimeter water uit de hemel. Over het algemeen kent Kameroen een tropisch klimaat, de temperaturen zijn vrij constant. Overdag is het tegen de 30 graden en in de nacht tussen de 20 tot 24 graden. 

Goedkoop naar Kameroen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kameroen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kameroen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kameroen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kameroen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kameroen deals. Tip: voor een last minute Kameroen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kameroen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kameroen 

Hoe lang is het vliegen naar Kameroen? Er gaan geen vluchten naar Kameroen vanaf Nederland, maar wel vanaf Brussel of Parijs. Vanaf Brussel is de vluchtduur 7 uur. Vanaf Parijs is de vluchtduur 7,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kameroen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kameroen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kameroen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024