Vliegen naar Kameroen

Wanneer je afreist naar Kameroen kun je een hoop lokale avontuurlijke reizen maken en ontdekkingen doen. Kameroen is bijna 9 keer zo groot als Nederland en beschikt over prachtige oerwouden, landschappen, meren en rivieren. Voor de toerist zijn er tal van mogelijkheden om het land te verkennen, je kunt er bijvoorbeeld ontspannen zonnen en zwemmen maar ook bergbeklimmen, op safari gaan, een tocht door het oerwoud maken of kennismaken met de verschillende culturen. 

Goedkope vliegtickets Kameroen: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Douala
Vliegtickets Kameroen: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Yaounde

Goedkoop naar Kameroen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kameroen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kameroen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kameroen? Geef je op voor de Kameroen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kameroen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kameroen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kameroen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kameroen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kameroen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kameroen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kameroen

Hoe lang is het vliegen naar Kameroen? Er gaan geen vluchten naar Kameroen vanaf Nederland, maar wel vanaf Brussel of Parijs. Vanaf Brussel is de vluchtduur 7 uur. Vanaf Parijs is de vluchtduur 7,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kameroen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kameroen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kameroen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kameroen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kameroen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017