Vliegen naar Taipei

Goedkoop naar Taipei Taiwan reizen is nog niet zo gemakkelijk.De stad en het land zijn onterecht nog niet heel bekend bij de Nederlandse bevolking, en daarmee nog geen erg scherp geprijsd aanbod. Toch beginnen airlines zoals China Airlines (een Taiwanese maatschappij), Xiamen Airlines, Emirates en zelfs KLM voordelige tickets Taipei vanaf Amsterdam in hun aanbod op te nemen. Vergelijk de goedkoopste vliegtickets Taipei op deze pagina!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 757,-

KLM

aanbevolen v.a. € 906,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Taipei voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Taipei

Kaart Taipei

Lees meer over Taipei

...

Directe vlucht Taipei met China Airlines of KLM
Met ingang van december 2016 kan je een directe vlucht Taipei boeken bij China Airlines. Deze vluchten Taipei zijn non-stop vanaf Amsterdam en je kunt maar liefst vier keer per week naar Tapei vliegen met China airlines. Vanaf Amsterdam heeft ook KLM rechtstreekse vluchten Taipei, hierbij wordt wel een tussenstop gemaakt in Bangkok, maar je gaat na een korte stop gewoon weer verder met hetzelfde vliegtuig. Ook Eva Air de tweede Taiwanese luchtvaartmaatschappij heeft een tussenstop op haar vluchten naar Taipei.

Taipei is de hoofdstad van Taiwan. De stad heeft vele bezienswaardigheden waaronder de Taipei 101, wat heel lang het hoogste gebouw ter wereld was, en het nationaal paleis museum. Daarnaast biedt Taiwan een schat aan natuur en cultuur waardoor Taipei een prima uitgangspunt is voor een reis door Taiwan. Taipan travel geeft enorm veel mogelijkheden met een uitgebreid en divers aanbod aan activiteiten waaronder ook bijvoorbeeld het erg indrukwekkende standbeeld en het algehele herdenkingsmonument over Chiang Kai-Shek.

Hoe kan je het beste rond Tapei reizen?
Reizen in Taipei kun je het beste met het openbaar vervoer doen. Het autoverkeer is chaotisch en druk, het openbaar vervoer rijdt bijna altijd op tijd en is goedkoop. In Taipei vind je een metro, een licht railsysteem en bussen. De bussen rijden waar de metro niet komt en vice versa. Goed geregeld dus. De binnenlandse vluchten in Taiwan zijn ook erg goed geregeld, en vaak vrij goedkoop om te boeken.

Waar ligt Taipei airport?
Midden in de stad vind je de luchthaven Songshan. Deze wordt echter alleen gebruikt voor binnenlandse vluchten. Internationale vluchten worden uitgevoerd vanaf het vliegveld Taipei Taoyuan International Airport (TPE), op ongeveer een uur rijden van de binnenstad van de hoofdstad van Taiwan.

Goedkoop naar Taipei vliegen? 5 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Taipei? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Taipei vliegticket aanbiedingen!
  • De goedkoopste vlucht Taipei kan vanaf einde 2016 ook heel goed de meest comfortabele zijn. China Airlines gaat namelijk op de route Amsterdam - Taipei met een hypermoderne Airbus A350 vliegen.
  • Lastminute vliegen naar Taipei kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Taipei vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Taipei boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Taipei in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Taipei Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Taipei  

Hoe lang is het vliegen naar Taipei? De vluchtduur op een directe vlucht Amsterdam Taipei met de nieuwe A350 van China Airlines vlieg je al in 12 uur. KlM heeft ook een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Taipei Taiwan.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Taipei

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Eva Air
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
China Eastern Airlines
 € 30,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Taipei aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Taipei zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024