Vliegen naar Taipei

Goedkoop naar Taipei Taiwan reizen is nog niet zo gemakkelijk.De stad en het land zijn onterecht nog niet heel bekend bij de Nederlandse bevolking, en daarmee nog geen erg scherp geprijsd aanbod. Toch beginnen airlines zoals China Airlines (een Taiwanese maatschappij), Xiamen Airlines, Emirates en zelfs KLM voordelige tickets Taipei vanaf Amsterdam in hun aanbod op te nemen. Vergelijk de goedkoopste vliegtickets Taipei op deze pagina!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Taipei voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Taipei vliegen? 5 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Taipei? Geef je op voor de Taipei Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Taipei vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • De goedkoopste vlucht Taipei kan vanaf einde 2016 ook heel goed de meest comfortabele zijn. China Airlines gaat namelijk op de route Amsterdam - Taipei met een hypermoderne Airbus A350 vliegen.
  • Lastminute vliegen naar Taipei kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Taipei in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Taipei boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Taipei in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Taipei als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Taipei

Hoe lang is het vliegen naar Taipei? De vluchtduur op een directe vlucht Amsterdam Taipei met de nieuwe A350 van China Airlines vlieg je al in 12 uur. KlM heeft ook een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Taipei Taiwan.

Bijkomende kosten bij vluchten Taipei

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Taipei o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Taipei met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Taipei. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Taipei zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017