Vliegen naar Whitehorse

Voordelige tickets van Amsterdam naar Whitehorse Canada boeken? Deze kleine stad in het westen van Canada is de hoofdstad van de provincie Yukon. Ondanks haar geïsoleerde...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Whitehorse voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Whitehorse Canada

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Whitehorse

Kaart Whitehorse

Lees meer over Whitehorse

... ligging is Whitehorse goed bereikbaar, de Alaska Highway loopt er vlak langs en daarnaast is er een internationaal vliegveld waar dagelijks vliegtuigen landen.

De luchthaven: Whitehorse airport, het belangrijkste vliegveld van Yukon Territory Canada
Het Erik Nielsen Whitehorse International Airport (YXY) is het vliegveld van Whitehorse en tevens de luchthaven van keuze voor een reis naar Yukon. De airport ligt op een kleine 10 minuten afstand van het stadscentrum. In de zomer wordt er meer gevlogen dan in de winter wanneer het hier te koud is voor de meeste toeristen. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Whitehorse, je maakt onderweg meestal een overstap in Calgary of Vancouver.

Luchtvaartmaatschappijen die naar Whitehorse vliegen
KLM heeft helaas geen verbinding. De beste aanbiedingen zijn in de regel met Air Canada en daarnaast kan je het ook bij onze Oosterburen proberen te weten Lufthansa en Condor. Het is dan ook de moeite om vertrek vanaf Dusseldorf te checken. Hiervoor tref je vaak mooie deals. Deze tickets boek je vanuit Nederland of België makkelijk en veilig bij bovenstaande online reisbureaus.

Op avontuur in Yukon vanaf Whitehorse
Er wonen maar zo'n 30.000 mensen in Whitehorse. Toch beschikt de stad over vele sportvoorzieningen, zoals een golfbaan en een ski-afdaling (om Whitehorse heen liggen drie bergen). Ook wordt in Whitehorse ieder jaar een van de zwaarste racen van over de hele wereld gehouden: de hondenslee race van Whitehorse naar Fairbanks (Alaska). De meeste toeristen vliegen echter niet naar Whitehorse voor deze evenementen, maar omdat ze een rondreis door het Yukon territorium willen maken. Een uniek, ongerept, uitgestrekt en wild gebied dat met name avonturiers en natuurliefhebbers aanspreekt. 

Wat is de beste reistijd voor Whitehorse?
Voor het warme weer hoef je niet naar Whitehorse te gaan. De stad heeft een poolklimaat: van november tot en met maart komt het kwik niet boven de -5 graden Celsius uit. In januari is -13 graden overdag zelfs al warm te noemen, in de nacht duikt de temperatuur naar -22 graden. In juli is het klimaat het aangenaamst, het is dan gemiddeld zo'n 14 graden Celsius, overdag kan het richting soms 20 graden worden.

Goedkoop naar Whitehorse vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Whitehorse? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Whitehorse te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Whitehorse? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Whitehorse vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Whitehorse kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Whitehorse vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Whitehorse boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Whitehorse in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Whitehorse Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Whitehorse Yukon Territory Canada?  

Hoe lang is de vliegtijd naar Whitehorse? De vluchtduur Amsterdam Whitehorse is minstens 14 uur via de snelste routes, inclusief overstap of tussenstop. Directe vluchten naar Whitehorse zijn er helaas niet vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Whitehorse

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Whitehorse aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Whitehorse met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Whitehorse zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024