Vliegen naar Fairbanks

Fairbanks ligt in het midden van Alaska, in de middle of nowhere. Er wonen nog geen 30.000 mensen, het enige waarmee Fairbanks wordt verbonden met de buitenwereld is de spoorlijn...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fairbanks voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Fairbanks vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fairbanks vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fairbanks te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fairbanks? Geef je op voor de Fairbanks Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fairbanks vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fairbanks kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fairbanks in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fairbanks boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fairbanks in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Fairbanks als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Fairbanks

Hoe lang is het vliegen naar Fairbanks? De vluchtduur is circa 16,5 uur. Bij een vliegreis naar Fairbanks met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Fairbanks

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fairbanks o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fairbanks met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fairbanks. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fairbanks zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017