Vliegen naar Fairbanks

Op zoek naar een goedkope vlucht naar Fairbanks Alaska? Fairbanks ligt in het midden van Alaska echt in de middle of nowhere. Er wonen nog geen 30.000 mensen, het enige waarmee...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,040,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Fairbanks voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Fairbanks

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Fairbanks

Kaart Fairbanks

Lees meer over Fairbanks

... Fairbanks wordt verbonden met de buitenwereld is de spoorlijn die er langs loopt en de luchthaven Fairbanks International Airport. Er worden redelijk veel internationale vluchten uitgevoerd naar deze luchthaven in Alaska, toch zal het niet meevallen om een echt voordelig vliegticket naar Fairbanks te vinden. De vraag vanuit Nederland is daarvoor gewoon te beperkt. Een alternatief kan in dat geval wellicht een vliegen naar Anchorage zijn. Deze stad ligt goed 400 kilometer zuidelijk van Fairbanks.

In de maanden juni en juli is het aangenaam in Fairbanks, met overdag temperaturen van zo'n 21 a 22 graden celsius. In de winter is dit echter een ander verhaal, wordt het niet warmer dan -15 tot -17 graden en 's nachts is het helemaal ijzig koud, het kan -28 graden worden!

Goedkoop naar Fairbanks vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Fairbanks? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Fairbanks te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fairbanks? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fairbanks vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Fairbanks deals. Tip: voor een last minute Fairbanks vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Fairbanks Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fairbanks  

Hoe lang is het vliegen naar Fairbanks? De vluchtduur is circa 16,5 uur. Bij een vliegreis naar Fairbanks met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Fairbanks

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Fairbanks aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fairbanks zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024