Vliegen naar Juneau

In het zuidoosten van Alaska ligt Juneau, een prachtig (vaak besneeuwd) bergachtig gebied, waar walvissen af en toe trots hun staart boven het water uit zwiepen. Het is natuurlijk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Juneau voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Juneau vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Juneau vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Juneau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Juneau? Geef je op voor de Juneau Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Juneau vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Juneau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Juneau in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Juneau boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Juneau in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Juneau als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Juneau

Hoe lang is het vliegen naar Juneau? De vliegtijd naar Juneau bedraagt ongeveer 17 uur. Dit is inclusief een overstap van 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Juneau

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Juneau o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Juneau met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Juneau. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Juneau zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017