Vliegen naar Juneau

Vliegen naar Juneau de hoofdstad van Alaska? Juneau ligt in het Zuidoosten in een prachtig (vaak besneeuwd) bergachtig gebied, waar walvissen af en toe trots hun staart boven het...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,045,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Juneau voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Juneau

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Juneau

Kaart Juneau

Lees meer over Juneau

... water uit zwiepen. Het is natuurlijk een fantastische plek voor outdoor activiteiten, maar je kunt hier ook op excursie naar de immense gletsjers of een cruise maken langs de mooiste plekjes van Alaska.

De luchthaven Juneau airport
Het vliegveld is erg belangrijk voor Juneau, behalve per cruiseschip, is dit de enige manier om de stad in en uit te komen. Naast vluchten naar grotere Amerikaanse steden, gaan er ook veel vluchten naar andere grote en kleine luchthavens in Alaska. Vanuit Nederland zul je als je een vlucht Juneau boekt, waarschijnlijk eerst vliegen naar Amerika en daar een overstap maken in Seattle of in een andere Amerikaanse stad. Tip: heb je de tijd en wil je meer van de mooie kust van Alaska en Canada zien? Dan kan je in plaats van een ticket Amsterdam Juneau ook kiezen voor vliegen naar Vancouver Canada. Vanaf daar vertrekken namelijk regelmatig cruiseboten die de Inside passage langs de kust naar Juneau varen.

Weer en klimaat
Als je aan Alaska denkt, denk je aan vreselijke kou en eskimo's die hun iglo niet meer uitkomen van de kou. Maar in Juneau valt dat mee. Het is er niet tropisch warm, maar in juli is het er gemiddeld 18 graden celsius overdag. De koudste maand is januari, het kwik schommelt dan overdag net rond het vriespunt. De nachten vallen ook nog mee, in januari is het 's nachts gemiddeld -6. April, mei en juni zijn het droogst, de rest van de maanden valt er redelijk wat neerslag.

Whale watching tours
Kom je walvissen spotten in Juneau? Het seizoen dat je de meeste kans maakt om veel walvissen te zien is de zomer. Orca's zijn iets langer te spotten en wel van mei t/m september.

Bezienswaardigheden
De natuur rondom Juneau is wonderschoon en heeft dan ook veel aantrekkingskracht. Breng in ieder geval een bezoek aan het Juneau Icefield en de prachtige Mendenhall Glacier. Klaar met de kou? bezoek dan de Alaskan Brewing Company, de bierbrouwerij van Alaska waar je een rondleiding kunt krijgen met proeverij ter afsluiting!

Goedkoop naar Juneau vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Juneau? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Juneau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Juneau? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Juneau vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Juneau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Juneau vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Juneau boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Juneau in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Juneau Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Juneau  

Hoe lang is het vliegen naar Juneau? De vliegtijd naar Juneau bedraagt ongeveer 17 uur. Dit is inclusief een overstap van 4 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Juneau

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Juneau aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Juneau zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024