Vliegen naar Vladivostok

De levendige havenstad Vladivostok is met name bekend als eindbestemming van de Trans Siberië Express en ligt in het meest oostelijke puntje van Rusland. Je kunt hier echter...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vladivostok voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Vladivostok

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Vladivostok

Kaart Vladivostok

Lees meer over Vladivostok

... ook heerlijk ontspannen aan zee bij het mooie Popov eiland waar veel rijke Russen een tweede huis hebben.

Tip voor wereldreizigers: vanuit Vladivostok kan je per ferry over de Japanse Zee naar het Japanse Takaoka varen. En reis van maar liefst 800 kilometer, maar wel absoluut een unieke ervaring!

Vliegen naar Vladivostok? De luchthaven van Vladivostok is de thuisbasis van Vladivostok airlines. Daarnaast vliegt o.a. Aeroflot Russian Airlines op Vladivostok airport (VVO). De luchthaven ligt 45 minuten verwijderd van het stad. Vrijwel alle vliegtickets Vladivostock die je in Nederland boekt maken een tussenstop in Moskou. Omdat Aeroflot een codeshare partner is van KLM kan het zo maar voorkomen dat als je een KLM vliegticket naar Vladivostok boekt dat je toch Aeroflot vliegt!

Opmerkelijk: een vliegticket Moskou - Vladivostok kost ongeveer 160,-. Voor een reis van bijna 9300 kilometer is dat echt een koopje!

Goedkoop naar Vladivostok vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Vladivostok? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Vladivostok te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vladivostok? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vladivostok vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Vladivostok kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Vladivostok vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Vladivostok boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Vladivostok in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Vladivostok Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Vladivostok  

Hoe lang is het vliegen naar Vladivostok? De vliegtijd naar Vladivostok is ongeveer 24 uur dit is inclusief een overstap van 12 uur in Moskou.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Vladivostok

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Vladivostok aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Vladivostok met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vladivostok zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024