Vliegen naar Swaziland

Swaziland, officieel Koninkrijk Swaziland, ligt in het zuiden van Afrika en heeft twee hoofdsteden: Mbabane en Lobamba. Swaziland heeft een inwoneraantal van 1,25 miljoen inwoners...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Swaziland voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Swaziland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Swaziland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Swaziland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Swaziland? Geef je op voor de Swaziland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Swaziland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Swaziland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Swaziland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Swaziland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Swaziland in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Swaziland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Swaziland

Hoe lang is het vliegen naar Swaziland? De vluchtduur bedraagt ongeveer 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Swaziland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Swaziland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Swaziland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Swaziland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Swaziland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017