Vliegen naar Swaziland

De beste deals voor tickets Swaziland? Check de Swaziland aanbiedingen hieronder!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Swaziland voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Swaziland

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Swaziland

Kaart Swaziland

Lees meer over Swaziland

...

Swaziland, officieel Koninkrijk Swaziland, ligt in het zuiden van Afrika en heeft twee hoofdsteden: Mbabane en Lobamba. Swaziland heeft een inwoneraantal van 1,25 miljoen inwoners en is gelegen tussen Zuid-Afrika en Mozambique in. Je treft veel verschillende landschappen in het in verhouding kleine land; zowel rotsen, savanne, groene heuvels en moeras. In Swaziland zijn een hoop verschillende diersoorten te aanschouwen, waaronder zebra's, olifanten, impala's, neushoorns, krokodillen etc. Ook komen er verschillende soorten slangen voor. 

Het dorpje Ngwenya wordt veel door toeristen bezocht, je treft hier namelijk een glasfabriek die in 1979 is opgezet. Tegenwoordig heeft de fabriek haar bekendheid te danken aan de kunstvoorwerpen die nu over de hele wereld verkrijgbaar zijn. Alle voorwerpen worden er van gerecycled glas gemaakt. Ook zijn er verschillende nationale parken en natuurreservaten die je een bezoek kunt brengen, waaronder het Mlilwane natuurreservaat en het grootste park van het land: het Malolotja natuurreservaat.

Vliegtickets Swaziland
Het belangrijkste vliegveld van Swaziland, genaamd Matsapha International Airport, ligt op 23 kilometer afstand van Labamba vandaan nabij het centrum van Manzini. Er gaan geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Swaziland. De snelste verbinding is doorgaans om via Johannesburg in Zuid-Afrika te vliegen. Vanaf Johannesburg is het slechts 1 uur vliegen naar Matsapha Airport. Het loont zeker de moeite om ook een vertrek vanaf Brussel Zaventem of Dusseldorf International mee te nemen in je vergelijking. Vaak zijn daar relatief voordelige vluchten vandaan te boeken!

Goedkoop naar Swaziland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Swaziland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Swaziland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Swaziland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Swaziland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Swaziland deals. Tip: voor een last minute Swaziland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Swaziland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Swaziland  

Hoe lang is het vliegen naar Swaziland? De vluchtduur bedraagt ongeveer 15 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Swaziland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Swaziland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Swaziland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024