Vliegen naar Harbin

Harbin is een stad gelegen in het noordoosten van China. Het heeft een kleine 10 miljoen inwoners. Harbin wordt ook wel de 'ijsstad' genoemd, in januari is de gemiddelde...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harbin voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Harbin vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Harbin vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Harbin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Harbin? Geef je op voor de Harbin Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harbin vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Harbin kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Harbin in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Harbin boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Harbin in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Harbin als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Harbin

Hoe lang is het vliegen naar Harbin? Vanuit Nederland zijn er bijna geen directe vluchten beschikbaar naar Harbin. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 13 uur duurt.

Bijkomende kosten bij vluchten Harbin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Harbin o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Harbin met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Harbin. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harbin zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017