Vliegen naar Harbin

Harbin is een stad gelegen in het noordoosten van China. Het heeft een kleine 10 miljoen inwoners. Harbin wordt ook wel de 'ijsstad' genoemd, in januari is de gemiddelde...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harbin voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Harbin

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Harbin

Kaart Harbin

Lees meer over Harbin

... temperatuur -18 graden celsius. Erg koud, maar de winters zijn over het algemeen wel droog en zonnig. Ga je in de winter naar Harbin? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de bekende ijssculpturen.

's Zomers kan het een stuk warmer zijn in Harbin, in juli is het gemiddeld zo'n 23 graden. Wel is de kans op neerslag dan groter.

Harbin heeft een internationaal vliegveld, er wordt vooral gevlogen op Aziatische en Russische bestemmingen. Vanaf Nederland zul je waarschijnlijk een overstap maken in Beijing.

Goedkoop naar Harbin vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Harbin? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Harbin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Harbin? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harbin vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Harbin deals. Tip: voor een last minute Harbin vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Harbin Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Harbin  

Hoe lang is het vliegen naar Harbin? Vanuit Nederland zijn er bijna geen directe vluchten beschikbaar naar Harbin. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 13 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Harbin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Harbin aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harbin zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024