Vliegen naar Changchun

Changchun is een relatief jonge stad (slechts 200 jaar oud) in het noordoosten van China. Met ruim 2 miljoen inwoners is het een bruisende giga stad. De stad heeft een belangrijke...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 632,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Changchun voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Changchun

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Changchun

Kaart Changchun

Lees meer over Changchun

... industriële functie voor het hele land.

Beste reistijd Changchun
Changchun kent een klimaat met warme zomers en kouder winters. In juli is het aangenaam warm, met overdag een gemiddelde temperatuur van 27 graden celsius. In de zomermaanden valt er wel behoorlijk veel regen in Changchun, hou dus rekening met een vochtig klimaat. Van december tot en met februari vriest het dag en nacht in Changchun, in januari liggen de temperaturen overdag rond de -10 graden celsius en in de nacht rond de -20(!).

Luchthaven Changchun
Het vliegveld van Changchun is pas open sinds 2005 en de luchthaven groeit nog steeds. Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten, maar genoeg luchtvaart maatschappijen brengen je naar Changchun met tussenstop of overstap, in bijvoorbeeld Beijing of Shanghai. Vanaf Longjia International Airport, de officiele naam van het vliegveld van Changchun, is het met de taxi ongeveer 45 minuten rijden naar het centrum. In de stad ligt een moderne tramlijn. Ook zijn er treinverbindingen met andere steden, zoals Harbin en Jilin.

Goedkoop naar Changchun vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Changchun? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Changchun te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Changchun? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Changchun vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Changchun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Changchun vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Changchun boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Changchun in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Changchun Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Changchun  

Hoe lang is het vliegen naar Changchun? De vliegtijd naar Changchun bedraagt 13 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Changchun

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Changchun aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Changchun met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Changchun zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024