Vliegen naar Changchun

Changchun is een relatief jonge stad (slechts 200 jaar oud) in het noordoosten van China. Met ruim 2 miljoen inwoners is het een bruisende giga stad. De stad heeft een belangrijke...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Changchun voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Changchun vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Changchun vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Changchun te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Changchun? Geef je op voor de Changchun Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Changchun vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Changchun kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Changchun in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Changchun boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Changchun in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Changchun als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Changchun

Hoe lang is het vliegen naar Changchun? De vliegtijd naar Changchun bedraagt 13 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Changchun

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Changchun o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Changchun met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Changchun. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Changchun zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017