Vliegen naar Pyongyang

Pyongyang is de hoofdstad van Noord-Korea. Het is lastig om dit meest gesloten land ter wereld binnen te komen en een visum krijg je dan ook niet zomaar. Maar het is niet...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pyongyang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pyongyang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pyongyang

Kaart Pyongyang

Lees meer over Pyongyang

... onmogelijk. Ook de prijs van een visum valt erg mee, je bent waarschijnlijk zo'n € 30 kwijt. Waar je wel rekening mee moet houden wanneer je naar Noord-Korea afreist is dat je nooit alleen zult reizen, dat is verboden. Je zult altijd begeleid worden door twee gidsen die je het land laten zien.


Om in Pyongyang te komen zul je altijd reizen via Beijing. Vanaf hier vertrekt de trein of het vliegtuig naar Pyongyang. De reis die je met de gidsen gaat maken is van te voren uitgestippeld. Er zijn standaard reizen en je kunt hier bezienswaardigheden of steden aanvullen die je graag wilt zien. Dit zal dan in overleg toegevoegd worden aan de reis.


Pyongyang kent warme, regenachtige zomers en koude, droge winters. In juli en augustus is het zo'n 28 graden celsius en regent het veel, in december en januari schommelt het kwik overdag rond het vriespunt en zakt deze in de nacht naar -10 graden celsius.

Goedkoop naar Pyongyang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pyongyang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pyongyang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pyongyang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pyongyang vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Pyongyang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Pyongyang vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pyongyang boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pyongyang in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Pyongyang Deals als 1e ontvangen?


Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Pyongyang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pyongyang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pyongyang zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024