Vliegen naar Ushuaia

Ushuaia op Vuureiland in het zuiden van Argentinie is de poort voor iedereen die een cruise naar Antarctica wil maken. Ushuaia is tevens de hoofdstad van de provincie Tierra del...   

> lees meer
Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 1,800,-

Tix

aanbevolen v.a. € 681,-

KLM

aanbevolen v.a. € 969,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ushuaia voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ushuaia

Kaart Ushuaia

Lees meer over Ushuaia

... Fuego, de zuidelijkste stad ter wereld. Rondom het stadje is heel wat te doen voor de actieve reiziger! Zo ligt op slechts 15 kilometer afstand het ski resort Mount Castor. Daarnaast kun je hier ook geweldig hiken door de natuur en natuurlijk schitterende tochten per boot maken.

Neem de warme kleren maar naar Ushuaia, in januari (de zomer daar) wordt het nog zo'n 15 graden celsius overdag, maar in juli is 5 graden overdag de maximum temperatuur. 's Nachts vriest het ligt.

Om in Ushuaia te komen moet je vanaf Amsterdam een aantal overstaps maken. De meest logische route is via Rome, Frankfurt, Atlanta of Lima en vanaf daar vliegen naar Buenos Aires. Daar vertrekt dan je vlucht naar Ushuaia. Bij een enkele vlucht is alleen een overstap in Buenos Aires nodig (hier vlieg je dan vanaf Amsterdam rechtstreeks naartoe).

In Ushuaia rijden bussen, maar die doen de toeristische attracties nauwelijks aan. Het is mogelijk om een tour te boeken en zo per minibus naar de prachtige bezienswaardigheden te gaan of een taxi te nemen, dit is over het algemeen wel duurder dan de minibus.


De officiële benaming van de luchtvanen is Aeropuerto internacional Malvinas Argentinas (USH), deze luchthaven ligt om een kwartier rijden van de stad.

Goedkoop naar Ushuaia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ushuaia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ushuaia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ushuaia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ushuaia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ushuaia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ushuaia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ushuaia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ushuaia in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ushuaia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ushuaia  

Hoe lang is het vliegen naar Ushuaia? De vluchtduur is dik 26 uur. Deze lange vluchtduur heeft te maken met 3 tussenstops van minimaal 8 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 309 ,-
Madeira

Veluwe

€ 27 ,-
Venetie

Bijkomende kosten bij vluchten Ushuaia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ushuaia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ushuaia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Ushuaia. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ushuaia zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019