Vliegen naar Ushuaia

Ushuaia op Vuureiland in het zuiden van Argentinie is de poort voor iedereen die een cruise naar Antarctica wil maken. Ushuaia is tevens de hoofdstad van de provincie Tierra del...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,848,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,211,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ushuaia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ushuaia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ushuaia

Kaart Ushuaia

Lees meer over Ushuaia

... Fuego, de zuidelijkste stad ter wereld. Rondom het stadje is heel wat te doen voor de actieve reiziger! Zo ligt op slechts 15 kilometer afstand het ski resort Mount Castor. Daarnaast kun je hier ook geweldig hiken door de natuur en natuurlijk schitterende tochten per boot maken.

Neem de warme kleren maar naar Ushuaia, in januari (de zomer daar) wordt het nog zo'n 15 graden celsius overdag, maar in juli is 5 graden overdag de maximum temperatuur. 's Nachts vriest het ligt.

Om in Ushuaia te komen moet je vanaf Amsterdam een aantal overstaps maken. De meest logische route is via Rome, Frankfurt, Atlanta of Lima en vanaf daar vliegen naar Buenos Aires. Daar vertrekt dan je vlucht naar Ushuaia. Bij een enkele vlucht is alleen een overstap in Buenos Aires nodig (hier vlieg je dan vanaf Amsterdam rechtstreeks naartoe).

In Ushuaia rijden bussen, maar die doen de toeristische attracties nauwelijks aan. Het is mogelijk om een tour te boeken en zo per minibus naar de prachtige bezienswaardigheden te gaan of een taxi te nemen, dit is over het algemeen wel duurder dan de minibus.


De officiële benaming van de luchthaven van Ushuaia is Aeropuerto internacional Malvinas Argentinas (USH), deze luchthaven ligt op een kwartier rijden van de stad. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Ushuaia Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Ushuaia vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Ushuaia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Ushuaia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ushuaia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ushuaia vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Ushuaia deals. Tip: voor een last minute Ushuaia vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Ushuaia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ushuaia  

Hoe lang is het vliegen naar Ushuaia? De vluchtduur is dik 26 uur. Deze lange vluchtduur heeft te maken met 3 tussenstops van minimaal 8 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Ushuaia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ushuaia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ushuaia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024