Vliegen naar Punta Arenas

Punta Arenas is een stad in het zuiden van Chili, in het uiterste puntje van Zuid-Amerika. Het ligt in het prachtige berggebied Patagonië en in de zomermaanden van Punta...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,539,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Punta Arenas voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Punta Arenas

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Punta Arenas

Kaart Punta Arenas

Lees meer over Punta Arenas

... Arenas (de seizoenen zijn hier omgekeerd, dus in januari en februari) komen er vele toeristen op deze stad af om te genieten van de prachtige natuur met fjorden, meren en gletsjers.

Door de zuidelijke ligging van Punta Arenas is het klimaat behoorlijk koel. In de warmste maanden wordt het vaak niet warmer dan 15 graden celsius. In juli is het overdag rond de 3,5 graden.

Vanaf Amsterdam vlieg je via 2 overstappen naar Punta Arenas, vaak is dit of via Parijs en Santiago of via Madrid en Santiago. De luchthaven van Punta Arenas heet officieel Presidente Carlos Ibanez del Campo International Airport (PUQ). Het vliegveld ligt 20 kilometer ten noorden van Punta Arenas. Op de luchthaven kun je een auto huren om zo naar Punta Arenas te rijden. Eventueel kun je ook met de ferry gaan, maar dit kost meer geld omdat het langs verschillende toeristische trekpleister vaart.

Goedkoop naar Punta Arenas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Punta Arenas? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Punta Arenas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Punta Arenas? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Punta Arenas vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Punta Arenas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Punta Arenas vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Punta Arenas boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Punta Arenas in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Punta Arenas Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Punta Arenas  

Hoe lang is het vliegen naar Punta Arenas? De vliegtijd naar Punta Arenas bedraagt 24 uur en 5 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 45 minuten in Parijs. Daarnaast is er een overstap in Santiago van 2 uur. De laatste overstap bedraagt 40 minuten en is in Puerto Montt.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Punta Arenas

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Punta Arenas aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Punta Arenas zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024