Vliegen naar Concepcion

Concepcion is een regio hoofdstad en een gemeente in de gelijknamige Chileense provincie Concepcion met 225.000 inwoners. Concepcion is een kuststad aan de Pacifische Oceaan...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,003,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Concepcion voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Concepcion

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Concepcion

Kaart Concepcion

Lees meer over Concepcion

... gelegen aan de rivier de Rio Biobio.

In Concepcion bevinden zich een aantal bijzondere natuurlijke en gecultiveerde bezienswaardigheden. Het hoofdplein genaamd de Plaza de Armes is een hartstikke mooi en gezellig plein. De Lo Mendez Lagoon is een prachtige rustgevende plek waar u kan genieten van natuurschoon en de pure rust. De baai van Concepcion is vooral gezien van een hogere plek een adembenemend mooie plek. Concepcion heeft een gematigd klimaat met temperaturen die schommelen in de zomer met 24 graden tot 12 graden in de winter. In de zomer is het in Concepcion droog, echter valt er gedurende de winter redelijk veel neerslag. Let op: de zomer in Concepcion is in onze wintermaanden december - februari en andersom.

De luchthaven van Concepcion is het op één na belangrijkste vliegveld van Chili en heet Carriel Sur. Vanaf deze luchthaven gaan vluchten naar verschillende bestemmingen in Zuid-Amerika. Het is dus niet mogelijk om vanaf Amsterdam Schiphol direct naar Concepcion te vliegen. U zult minimaal één maar waarschijnlijk twee overstappen moeten maken.

Goedkoop naar Concepcion vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Concepcion? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Concepcion te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Concepcion? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Concepcion vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Concepcion kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Concepcion vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Concepcion boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Concepcion in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Concepcion Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Concepcion  

Hoe lang is het vliegen naar Concepcion? De vluchtduur is 24 uur inclusief meerdere tussenstops van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Concepcion

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Concepcion aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Concepcion met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Concepcion zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023