Vliegen naar El Calafate

El Calafate ligt in het zuiden van Argentinië en is voor toeristen een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van het Nationaal park Los Glaciares. Het vliegveld van El...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 2,404,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets El Calafate voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets El Calafate

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij El Calafate

Kaart El Calafate

Lees meer over El Calafate

... van El Calafate is in 2001 opgericht, het inwoners aantal van El Calafate schoot van circa 6.000 in 2001 naar inmiddels bijna 20.000 inwoners. Er wordt vooral gevlogen op Zuid-Amerikaanse steden, vanuit Nederland maak je waarschijnlijk een overstap in Buenos Aires. Je bent wel even onderweg, exclusief de overstaptijd ben je zo'n 16,5 uur aan het vliegen.

De luchthaven van El Calafate ligt ongeveer 20 kilometer buiten het centrum van de stad, aan het Argentijnse meer. De formele naam van het vliegveld is Comandante Armando Tola International Airport. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar El Calafate Airport op Vliegveldinfo.nl.

De jaargetijden zijn in El Calafate precies andersom, je kunt dan je vakantie naar El Calafate ook het beste plannen tussen november en maart, het is dan het warmst (overdag gemiddeld 18 graden) en er valt het minst regen. In juni in juli is het er zo'n 5 graden, met in de nacht vorst.

In El Calafate zijn vele busmaatschappijen die tours aanbieden naar Los Glaciares. Ook zijn er bussen die je op bepaalde plekken afzetten en later die dag weer ophalen. Tip: boek deze trip een aantal dagen van te voren, anders heb je kans dat ze vol zitten.

Goedkoop naar El Calafate vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets El Calafate? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht El Calafate te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar El Calafate? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe El Calafate vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets El Calafate deals. Tip: voor een last minute El Calafate vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste El Calafate Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd El Calafate  

Hoe lang is het vliegen naar El Calafate? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten El Calafate

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket El Calafate aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets El Calafate zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024