Vliegen naar El Calafate

El Calafate ligt in het zuiden van Argentinië en is voor toeristen een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van het Nationaal park Los Glaciares. Het vliegveld van El...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets El Calafate voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar El Calafate vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets El Calafate vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets El Calafate te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar El Calafate? Geef je op voor de El Calafate Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe El Calafate vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar El Calafate kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights El Calafate in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje El Calafate boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht El Calafate in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
El Calafate als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd El Calafate

Hoe lang is het vliegen naar El Calafate? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten El Calafate

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket El Calafate o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis El Calafate met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar El Calafate. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets El Calafate zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017