Vliegen naar San Carlos de Bariloche

San Carlos de Bariloche is een Argentijnse stad die ligt aan het Nahuel Huapimeer en wordt omgeven door het nationale Nahuel Huapi-park. Omringd door de uitlopers van het Andes...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Carlos de Bariloche voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets San Carlos de Bariloche

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij San Carlos de Bariloche

Kaart San Carlos de Bariloche

Lees meer over San Carlos de Bariloche

... Andes gebergte en verschillende meren is dit gebied uitermate geschikt voor wintersport, klimmen, trekking, wandelen en watersport. De stad draait om het toerisme en is populair onder zowel Europese als Braziliaanse toeristen.  

De Zwitserse sfeer van San Carlos de Bariloche is te danken aan de vele oud immigranten uit Duitsland, Zwitserland en Italie. Een totaal andere sfeer is te proeven in El Bolson, de ‘hoofdstad’ van de hippies in Argentinie. El Bolson ligt op anderhalf uur rijden vanaf San Carlos de Bariloche.

Het vliegveld van San Carlos de Bariloche (BRC) ligt op een klein half uurtje afstand van het centrum. De luchthaven van San Carlos de Bariloche heet San Carlos de Bariloche International Airport. Veel vluchten naar San Carlos de Bariloche gaan via Buenos Aires (waar je moet overstappen). Aanbiedingen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden, maar het is wel mogelijk om in Argentinie een lokale vlucht te boeken indien je vliegt naar Buenos Aires of Mendoza. Ook gaan er vanuit het plaatsje Viedma treinen naar San Carlos de Bariloche, de zogenaamde Tren Petagonico. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Bariloche Airport op Vliegveldinfo.nl. 

Goedkoop naar San Carlos de Bariloche vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Carlos de Bariloche? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Carlos de Bariloche te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Carlos de Bariloche? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Carlos de Bariloche vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar San Carlos de Bariloche kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute San Carlos de Bariloche vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Carlos de Bariloche boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Carlos de Bariloche in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste San Carlos de Bariloche Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd San Carlos de Bariloche  

Hoe lang is het vliegen naar San Carlos de Bariloche? De vluchtduur bedraagt ongeveer 23 uur inclusief tussenstops.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten San Carlos de Bariloche

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket San Carlos de Bariloche aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Carlos de Bariloche zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024