Vliegen naar Tucson

Tucson is een stad in het zuidelijke deel van de Amerikaanse staat Arizona, de stad ligt zo'n 100 kilometer van de grens met Mexico. Tucson kent een woestijnklimaat. Doordat het...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 896,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tucson voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tucson

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tucson

Kaart Tucson

Lees meer over Tucson

.... Doordat het wat hoger gelegen is is er toch een groot verschil in zomer en winter. De zomers zijn warm, met temperaturen die kunnen oplopen tot 37 graden Celsius. Vroeg in de zomer is het vaak mooi weer, aan het eind heb je meer kans op wolken en regen. In december en januari ligt de temperatuur overdag gemiddeld op 18 graden Celsius. Van eind juni tot begin september steekt de moesson op, je heb dan kans op flinke onweersbuien.


Er zijn vele bezienswaardigheden en plekken om te bezoeken in Tuscon, zo is er een prachtig museum genaamd Arizona-Sonora Desert Museum, en een amusement park genaamd Old Tucson, dit was een filmcomplex voor Western films.


Het vliegveld van Tucson genaamd Tucson International Airport (TUS) ligt op een kleine 15 kilometer afstand van de binnenstad van Tucson vandaan. Vanaf Tucson wordt vooral op steden op het Amerikaanse continent gevlogen, vanaf Amsterdam zul je hier dan ook een overstap moeten maken. Hoogstwaarschijnlijk is dat in Houston of Atlanta.

Goedkoop naar Tucson vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Tucson? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Tucson te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tucson? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tucson vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tucson deals. Tip: voor een last minute Tucson vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Tucson Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tucson  

Hoe lang is het vliegen naar Tucson? De vliegtijd naar Tucson is ongeveer 16 uur dit is inclusief een overstap van 2 uur en 41 minuten in Houston.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Tucson

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tucson aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tucson zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024