Vliegen naar Pula

Vliegen naar Pula? Hier staan de beste deals en tips voor het boeken van vliegtickets Pula handig onder elkaar! 

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 414,-

Tix

aanbevolen v.a. € 212,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 289,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pula voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Pula

Kaart Pula

Lees meer over Pula

...

Goedkope vliegtickets naar Pula boeken? Er zijn nu zowel directe vluchten Amsterdam - Pula als Rotterdam - Pula boekbaar! O.a. TUI, Easyjet en Transavia willen dit jaar naar Pula vliegen en dat betekend een aanzienlijke neerwaartse druk op de vliegtarieven!

Vluchtduur Amsterdam Pula
De luchthaven van Pula heet officieel Luchthaven Pula (PUY). De luchthaven ligt op slechts 6 kilometer van het stadje. In de meeste gevallen duurt je transfer naar je hotel vanaf het vliegveld van Pula dan ook in minder dan een half uur. 

Tip: vlieg je met TUI naar Pula en ben je langer dan 1.70 meter? Vaak kan je voor slechts een paar tientjes extra Comfort Class reizen - dan zit je super comfortabel met heel veel extra beenruimte. 

Vakantie in Pula 
In deze geliefde Kroatische badplaats geniet je niet alleen van de zon, zee en het strand, Pula kent ook een interessante historie. Pula komt is ontstaan rond de 5e eeuw voor christus en is sindsdien aan Oostenrijk, Hongarije, Italië, Joegoslavië en uiteindelijk Kroatië verbonden geweest. De vele culturen zijn goed terug te zien in Pula's prachtige architectuur.

In Pula is er voor ieder wat wils, uitgebreide culturele tochten naar één van de vele bezienswaardigheden, een sportieve vakantie met activiteiten als snorkelen, duiken en zeilen of voor degene die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie aan het strand.

Het klimaat van Pula is in de zomermaanden heerlijk: in juli en augustus ligt de temperatuur overdag rond de 28 graden Celsius. 's Nachts koelt het af naar 18 graden. In de wintermaanden is het er een stuk kouder en komt het kwik overdag vaak niet verder dan een graad of 10.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Pula Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Pula vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Pula? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Pula te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pula? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pula vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Pula deals. Tip: voor een last minute Pula vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Pula Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pula  

Hoe lang is het vliegen naar Pula? De vliegtijd naar Pula bedraagt 4 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Pula

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Easyjet
 € 27,- -  € 30,-
Croatia Airlines
- *
Eurowings
- *
Transavia
- *
TUIFly.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pula aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pula zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024