Vliegen naar Flint

Flint, een stad honderd kilometer ten noordwesten van Detroit, wordt gekenmerkt door warme zomers en koude winters. In de zomers raakt de gemiddelde temperatuur net niet de 30...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Flint voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Flint

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Flint

Kaart Flint

Lees meer over Flint

...emiddelde temperatuur net niet de 30 graden celsius, in de winter schommelt de gemiddelde temperatuur overdag rond het vriespunt ('s nachts kan het -10 graden worden).

Flint is een typisch mid-westelijke Amerikaanse stad in Michigan. Flint heeft als agglomeratie 450.000 inwoners gelegen aan de Flint rivier. 

Bishop International Airport is het vliegveld van Flint. De luchthaven van Flint ligt zuid westelijke van de stad op ongeveer 10 a 15 minuten rijden van het stadscentrum van Flint vandaan.

Het vliegveld van Flint biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer naar uw bestemming in en om Flint. U kunt bijvoorbeeld taxi pakken naar uw bestemming, of een auto huren voor eigen vervoer om rond te reizen of u kunt gebruik maken van het openbaar vervoer. Er wordt vooral gevlogen naar andere Amerikaanse steden. Vanaf Nederland is de kans groot dat je een overstap maakt in Detroit.

Boek daarom snel uw goedkope vliegtickets naar Flint!

Goedkoop naar Flint vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Flint? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Flint te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Flint? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Flint vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Flint kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Flint vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Flint boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Flint in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Flint Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Flint  

Hoe lang is het vliegen naar Flint? De vluchtduur is circa 14,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 63 ,-
Londen
€ 774 ,-
Curacao
€ 541 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Flint

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Flint aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Flint met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Flint zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023