Vliegen naar Flint

Flint, een stad honderd kilometer ten noordwesten van Detroit, wordt gekenmerkt door warme zomers en koude winters. In de zomers raakt de gemiddelde temperatuur net niet de 30...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Flint voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Flint vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Flint vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Flint te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Flint? Geef je op voor de Flint Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Flint vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Flint kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Flint in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Flint boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Flint in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Flint als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Flint

Hoe lang is het vliegen naar Flint? De vluchtduur is circa 14,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Flint

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Flint o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Flint met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Flint. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Flint zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017