Vliegen naar Terceira

Wil je eens iets anders dan iedereen? Maar toch redelijk dicht bij huis? Ga dan naar het onontdekte Terceira, een eiland dat onderdeel uitmaakt van de Azoren. Er wonen ongeveer...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Terceira voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Terceira vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Terceira vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Terceira te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Terceira? Geef je op voor de Terceira Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Terceira vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Terceira kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Terceira in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Terceira boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Terceira in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Terceira als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Terceira

Hoe lang is het vliegen naar Terceira? De vluchtduur bedraagt 8 uur en 50 minuten. Dit is inclusief een overstap van 3 uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Terceira

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Terceira o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Terceira met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Terceira. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Terceira zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017