Vliegen naar Ponta Delgada

Op zoek naar goedkope Ponta Delgada vliegtickets? Als je wil vliegen naar Sao Miguel op de Azoren is TUIfy vaak 1e keus met zowel vliegtickets Amsterdam Ponta Delgada als opties voor vliegen naar Ponta Delgada vanuit Brussel. Maar er zijn meer vliegmaatschappijen met vliegtickets naar Ponta Delgada, hier zetten wij ze op een rij!

> lees meer
Transavia Vakantiegeld Sale: Ponta Delgada v.a. €89!
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 591,-

TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 205,-

TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 265,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ponta Delgada voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ponta Delgada

Kaart Ponta Delgada

Lees meer over Ponta Delgada

...

Deze stad ligt op het Portugese kleine eiland Sao Miguel en behoort bij de eilandengroep de Azoren. Deze eilandengroep ligt midden in de Atlantische Oceaan. Ponta Delgada heeft prachtige oude gebouwen en een een pittoreske boulevard. Een toeristische trekpleister van de stad is het fort van Sao Bras. Ook de kerk van Sao Sebastiano is een bezoek waard. Op dit vulkanische eiland mag je een dagtour naar de kratermeren en natuurlijke thermen (ontspannen!) niet missen.

De prachtige groene natuur van de Azoren is voor vele een reden om af te reizen naar deze bijzondere eilandengroep. Voordeel is dat het een bijzondere bestemming is, maar toch redelijk dichtbij.

Kllimaat
Ponta Delgada kent een mediterraan klimaat. In juli, augustus en september ligt de temperatuur rond de 25 graden Celsius overdag. In januari ligt de temperatuur overdag rond de aangename 17 graden. Van november tot en met januari valt er de meeste regen, juni, juli en augustus zijn het droogst. 


De luchthaven van Ponta Delgado, Sao Miguel
Aeroporto João Paulo II (PDL) is de officiële benaming voor het vliegveld van Ponta Delgada. De luchthaven van Sao Miguel ligt op  5 minuten rijden naar het centrum. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Ponta Delgada Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Ponta Delgada vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ponta Delgada? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ponta Delgada te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ponta Delgada? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ponta Delgada vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ponta Delgada kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ponta Delgada vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ponta Delgada boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ponta Delgada in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ponta Delgada Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ponta Delgada  

Hoe lang is het vliegen naar Ponta Delgada? De vluchtduur bedraagt 6 uur en 15 minuten met een tussenstop van 50 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Ponta Delgada

Aanbieder
Reserveringskosten
Top Transavia
- *
TUIfly
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *
TUI.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ponta Delgada aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ponta Delgada zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024