Vliegen naar Ponta Delgada

Ponta Delgada is een gemeente en stad op het Portugese kleine eiland Sao Miguel en behoort bij de eilandengroep de Azoren. Deze eilandengroep ligt midden in de Atlantische Oceaan....   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 225,-

TUIfly

aanbevolen v.a. € 387,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 423,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ponta Delgada voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ponta Delgada

Kaart Ponta Delgada

Lees meer over Ponta Delgada

... Ponta Delgada heeft prachtige oude gebouwen en een een pitoreske boulevard. Een toeristische trekpleister van de stad is het fort van Sao Bras. Ook de kerk van Sao Sebastiano is een bezoek waard. Op dit vulkanische eiland mag je een dagtour naar de kratenmeren en natuurlijke thermen (ontspannen!) niet missen.

 De prachtige groene natuur van de Azoren is voor vele een reden om af te reizen naar deze bijzondere eilandengroep. Voordeel is dat het een bijzondere bestemming is, maar toch redelijk dichtbij.

Ponta Delgada kent een mediterraan klimaat. In juli, augustus en september ligt de temperatuur rond de 25 graden celsius overdag. In januari ligt de temperatuur overdag rond de aangename 17 graden. Van november tot en met januari valt er de meeste regen, juni, juli en augustus zijn het droogst. 


Aeroporto João Paulo II (PDL) is de officiele benaming voor het vliegveld van Ponta Delgada. De luchthaven ligt op  5 minuten rijden naar het centrum

Goedkoop naar Ponta Delgada vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ponta Delgada vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ponta Delgada te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ponta Delgada? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ponta Delgada vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ponta Delgada kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ponta Delgada in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ponta Delgada boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ponta Delgada in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ponta Delgada Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ponta Delgada  

Hoe lang is het vliegen naar Ponta Delgada? De vluchtduur bedraagt 6 uur en 15 minuten met een tussenstop van 50 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 309 ,-
Madeira

Veluwe

€ 27 ,-
Venetie

Bijkomende kosten bij vluchten Ponta Delgada

Aanbieder
Reserveringskosten
Top TUIFly.be
- *
Tix
 € 28,-
TUIfly
 € 15,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
De Vakantiediscounter
- *
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
- * -  € 28,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ponta Delgada o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ponta Delgada met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Ponta Delgada. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ponta Delgada zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019