Vliegen naar Horta

Horta is een stad op het piepkleine eiland Faial, één van de kleinste eilanden van de Azoren met nog geen 200 vierkante kilometer oppervlakte. Het eiland hoort bij...   

> lees meer
TUI.nl

aanbevolen v.a. € 1,855,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Horta voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Horta

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Horta

Kaart Horta

Lees meer over Horta

... Portugal, maar het ligt een stuk de zee in, zo'n 1000 kilometer verwijderd van de Portugese kust.

Luchthaven en vluchtinformatie Horta: het vliegveld van Horta ligt zo'n 10 kilometer uit de stad en verbindt het eiland vooral met andere Portugese steden zoals Lissabon en Porto. Vanuit Nederland zijn er dan ook zelden vliegtickets Horta te boeken zonder overstap elders in Portugal. Tip: soms kan het erg aantrekkelijk zijn om Horta als onderdeel van een rondreis over de Azoren te bezoeken. Er zijn prachtige reizen en eilandhopreizen te boeken. Kijk daarvoor eens naar pakketreizen die starten in Terceira of Sao Miguel (Ponta Delgada). Lees meer over vliegtickets naar de Azoren

Het immense landschap, de prachtige natuur en de walvissen die in de zee zwemmen maken de Azoren tot een heerlijke vakantiebestemming. Ook UNESCO bevestigd dit, op de Azoren vind je maar liefst 2 bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst staan. En het eiland Faial neemt binnen de Azoren een hele speciale plaats in: klein maar fijn dus want je treft er o.a. het schitterende schiereiland Capelinhos, de prachtige vulkaankrater Cabeco Gordo en de charmante hoofdstad Horta!

De hoofdstad Horta is feitelijk een kleurrijk dorp met een mooie haven aan zee. Het heeft zo'n 15.000 inwoners en veel bezoekers komen niet aan per vliegtuig maar per schip! Horta en Faial liggen namelijk heel strategisch aan de oversteek tussen Europa en de VS. Jaarlijks stoppen daardoor ruim 1300 jachten in Horta voor bevoorrading en om weer even vaste grond onder de voeten te voelen.

Goedkoop naar Horta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Horta? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Horta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Horta? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Horta vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Horta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Horta vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Horta boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Horta in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Horta Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Horta  

Hoe lang is het vliegen naar Horta? De vluchtduur is 9,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Horta

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Horta aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Horta zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024