Vliegen naar Horta

Horta is een stad op het piepkleine eiland Faial, één van de kleinste eilanden van de Azoren met nog geen 200 vierkante kilometer oppervlakte. Het eiland hoort bij...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Horta voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Horta vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Horta vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Horta te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Horta? Geef je op voor de Horta Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Horta vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Horta kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Horta in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Horta boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Horta in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Horta als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Horta

Hoe lang is het vliegen naar Horta? De vluchtduur is 9,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Horta

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Horta o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Horta met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Horta. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Horta zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017