Vliegen naar Portugal

Vliegen naar Portugal vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam, Eindhoven of de luchthaven van Eelde bij Groningen? Vanuit heel Nederland gaan er vluchten naar dit mooie land op het Iberisch schiereiland. En zowel in Noord, Midden als Zuid Portugal aan de Algarve zijn er ook meerdere internationale luchthavens om uit te kiezen.

Goedkope vliegtickets Portugal: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lissabon
Vliegtickets Portugal: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Faro
Vliegtickets Portugal: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Madeira

Goedkoop naar Portugal vliegen? 5 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Portugal? Geef je op voor de Portugal Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Portugal vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Portugal te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Portugal kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Portugal in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Portugal boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Portugal in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Portugal als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Portugal

Hoe lang is het vliegen naar Portugal? De vluchtduur naar Portugal bedraagt net geen 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Portugal

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Transavia
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TUIfly
 € 15,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Sunweb
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Portugal o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Portugal met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Portugal. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Portugal zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017