Vliegen naar de Azoren

De eilandengroep de Azoren liggen in de Atlantische Oceaan op ruim 1.300 km van het vasteland. Deze eilandengroep die onderdeel is van Portugal ligt dichterbij het Amerikaanse continent dan alle andere Europese gebieden. Vanaf Schiphol heb je een directe verbinding naar Terceira en Ponta Delgada. De Azoren zijn het gehele jaar prima te bezoeken, al is het zeker in de zomer echt een aanrader!

Goedkope vliegtickets de Azoren: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ponta Delgada
Vliegtickets de Azoren: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Terceira

Goedkoop naar de Azoren vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets de Azoren vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets de Azoren te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Azoren? Geef je op voor de de Azoren Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Azoren vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar de Azoren kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights de Azoren in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje de Azoren boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht de Azoren in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
de Azoren als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten de Azoren

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
TUIfly
 € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket de Azoren o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis de Azoren met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar de Azoren. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Azoren zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017