Vliegen naar de Azoren

Helaas zijn de KLM Azoren vluchten recent gestopt. Andere opties.zoals de Tui fly Azoren vluchten zetten we hier op een rij!

Goedkope vliegtickets de Azoren : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ponta Delgada
bestemming Ponta Delgada

De hoofdstad van de Azoren ligt op het eiland Sao Miguel. Whale watching is een echte must bij een vakantie op de Azoren. Om het hele eiland te ontdekken is autohuur geen overbodige luxe. Overweeg daarom zeker eens een pakketreis of een fly & drive. Naar Ponta Delgada vlieg je rechtstreeks vanaf Amsterdam.

Vliegtickets de Azoren : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Terceira
bestemming Terceira

Terceira is een waar paradijs voor natuur- én cultuurliefhebbers. Het is het meest dichtbevolkte eiland van de gehele archipel en relatief toeristisch. De hoofdstad van Terceira heet Angro do Heroismo, deze staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een directe vlucht vanaf Amsterdam duurt ongeveer 4 uur.

Luchthavens in de Azoren

Kaart de Azoren

Lees meer over reizen en vliegtickets naar de Azoren

De eilandengroep de Azoren liggen in de Atlantische Oceaan op ruim 1.300 km van het vasteland. Deze eilandengroep die onderdeel is van Portugal ligt dichterbij het Amerikaanse continent dan alle andere Europese gebieden. Vanaf Schiphol heb je een directe verbinding naar Terceira en Ponta Delgada. De Azoren zijn het gehele jaar prima te bezoeken, al is het zeker in de zomer echt een aanrader!

Er gaan vanaf Amsterdam Schiphol verschillende vluchten direct naar Ponta Delgada (op het eiland Sao Miguel) en Terceira (per TUI Fly). Vanaf Lissabon gaan dagelijks vluchten naar de Azoren. Tussen de verschillende eilanden gaan enkele ferry's (mits het weer het toelaat), maar ook de plaatselijke luchtvaartmaatschappij (Air Açores) biedt meerdere vluchten aan tussen de eilanden. Eilandhopen op de Azoren is zodoende ook mogelijk. Soms is een pakketreis naar de Azoren of een fly en drive een betere optie dan losse vliegtickets, omdat het qua prijs erg weinig uitmaakt. Tip: check altijd even de verschillende bestemmingen op de Azoren voor de goedkoopste prijs. Ook kan een vertrek vanaf Brussel aantrekkelijk zijn, neem dat mee in je vergelijking. Een enkele keer zijn er echt stuntprijzen voor enkele stoelen naar de Azoren. Wil je daar direct van op de hoogte zijn? Stel dan op deze pagina een flight alert in!

De archipel is oorspronkelijk vulkanisch gevormd en zijn beroemd om de prachtige natuur en het ecotoerisme. Ook walvissen spotten (waaronder de orka) is erg populair op de Azoren. De eilanden Sao Miguel en Terceira zijn het meest toeristisch. De hoofdstad van de Azoren, Ponta Delgada, is gelegen op het oostelijk gelegen eiland Sao Miguel. In Ponta Delgada is een gezellige boulevard, winkels, verschillende restaurants en barretjes en een grillige kustlijn. Het eiland Sao Miguel staat bekend om de bijzondere lagunes en kratermeren. De mooiste stranden zijn te vinden op Santa Maria en cultuurliefhebbers vinden hun geluk op Terceira.

Goedkoop naar de Azoren vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets de Azoren? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht de Azoren te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar de Azoren? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe de Azoren vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets de Azoren deals. Tip: voor een last minute de Azoren vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste de Azoren Deals als 1e ontvangen?


Bijkomende kosten bij vluchten de Azoren

Aanbieder
Reserveringskosten
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
Transavia
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket de Azoren aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets de Azoren zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024