Vliegen naar Funchal

Funchal is de grootste stad op het Portugese autonome eiland Madeira met ongeveer 110.000 inwoners. Madeira staat door haar mooie natuur bekend als het Bloemeneiland. Hoe...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Funchal voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Funchal vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Funchal vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Funchal te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Funchal? Geef je op voor de Funchal Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Funchal vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Funchal kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Funchal in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Funchal boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Funchal in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Funchal als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Funchal

Hoe lang is het vliegen naar Funchal? De vluchtduur naar Funchal is bij een directe vlucht tenminste 3 uur en 10 minuten. De vlucht Amsterdam - Funchal kan overigens aanzienlijk korter zijn dan de retour van Funachal naar Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Funchal

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Transavia
- *
TUIfly
 € 15,-
Schipholtickets
 € 30,-
Corendon.com
 € 28,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Funchal o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Funchal met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Funchal. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Funchal zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017