Vliegen naar Tallahassee

Tallahassee is de hoofdstad van het zonnige Florida, Amerika. Tallahasse heeft ongeveer 370.000 inwoners. De stad is een van de meest prominente universiteitssteden in de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 850,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tallahassee voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tallahassee

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tallahassee

Kaart Tallahassee

Lees meer over Tallahassee

... VS.

Bezienswaardigheden Tallahassee De stad heeft een aantal erg interessante bezienswaardigheden waaronder het gerenommeerde Florida Museum of History. Daarnaast vind je niet ver van Tallahassee het Apalachicola national park, een prachtig natuurgebied dat zeker een bezoek waard is. Er bevinden zich hier zeven bedreigde diersoorten, waaronder de Amerikaanse zee-arend en de oost-indigo slang.

Kilmaat Tallahassee In Tallahassee is het behoorlijk warm. Van mei tot en met september komt de temperatuur overdag bijna altijd boven de 30 graden Celsius uit. 's Nachts schommelt het kwik rond de 20 graden Celsius. In de winter is het overdag zo'n 17 graden en koelt het 's nachts behoorlijk af, naar een graad of 5. De meeste regen valt in de zomermaanden, met namen in juli.

De luchthaven van Tallahassee Het vliegveld van Tallahassee genaamd Tallahassee Regional Airport (TLH) ligt op een kleine 10 kilometer afstand vanaf het centrum van de stad.

Vluchten Amsterdam Tallahassee Er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam, je zult 2 keer moeten overstappen, in bijvoorbeeld Philadelphia en Charlotte. Een overstap in Atlanta is ook mogelijk.

De goedkoopste vlucht Tallahassee boeken In de meeste gevallen ben je als je naar de hoofdstad van Florida wilt reizen aanzienlijk goedkoper uit met een vliegticket naar Jacksonville (reisafstand 261 kilometer en meestal 35 a 40 % goedkoper) en vanaf daar per huurauto of trein door te reizen. Maar ook als je direct op Tallahassee wilt vliegen zijn er ook wel wat handige tips. Maak in ieder gebruik van onze Tallahassee flight alert service rechtsboven op deze pagina. Je geeft dan zelf aan wat je maximaal wilt betalen voor je vlucht en wij mailen het je zodra er ergens in Nederland een aanbieding beschikbaar komt die voldoet aan je wensen!

Goedkoop naar Tallahassee vliegen? 2 Tips:

  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Tallahassee deals. Tip: voor een last minute Tallahassee vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!
  • Goedkoop vliegen naar Tallahassee in 2015? Blijf een nachtje extra: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor Tallahassee vliegticket aanbiedingen en kies die heen en retour!

De beste Tallahassee Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Tallahassee  

Hoe lang is het vliegen naar Tallahassee? De vluchtduur van een vlucht Amsterdam Tallahassee met KLM of hun partners Delta dan wel Air France duurt inclusief overstap tenminste 12,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Tallahassee

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Tallahassee aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tallahassee zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024