Vliegen naar Taiwan

Taiwan is een eiland in het oosten van Azie, officieel genaamd Republiek China (niet te verwarren met de communistische volksrepubliek China). De natuur is er wonderschoon en onontdekt. Je treft er diverse natuurparken, stranden en warmwaterbronnen. De kleine eilanden die bij Taiwan horen zijn: Lanyu, Penghu, Matsu, Wuchiu, Kinmen en Green. Penghu en Green Island beschikken over perfecte zandstranden en prachtige koraalriffen. Het land heeft als hoofdstad het moderne en tegelijk nog zeer traditionele Taipei.

Goedkope vliegtickets Taiwan: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Taipei

Last minute Taiwan aanbiedingen

logo wtc.nl.jpg

Taipei

v.a. € 593,-

Goedkoop naar Taiwan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Taiwan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Taiwan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Taiwan? Geef je op voor de Taiwan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Taiwan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Taiwan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Taiwan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Taiwan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Taiwan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Taiwan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Taiwan

Hoe lang is het vliegen naar Taiwan? De vluchtduur is 12 uur en 10 minuten in een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Taiwan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Taiwan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Taiwan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Taiwan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Taiwan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017