Vliegen naar St Barthelemy

St. Barthelemy of Saint Barth is een eilandje in de Caribische zee en een overzeese gemeenschap van Frankrijk met een inwonertal van maar 7000 mensen. St Barthelemy staat bekend...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets St Barthelemy voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar St Barthelemy vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets St Barthelemy vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets St Barthelemy te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar St Barthelemy? Geef je op voor de St Barthelemy Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe St Barthelemy vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar St Barthelemy kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights St Barthelemy in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje St Barthelemy boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht St Barthelemy in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
St Barthelemy als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd St Barthelemy

Hoe lang is het vliegen naar St Barthelemy? De vluchtduur bedraagt 10 uur en 45 minuten dit is met een tussenstop van 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten St Barthelemy

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket St Barthelemy o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis St Barthelemy met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar St Barthelemy. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets St Barthelemy zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017