Vliegen naar Saba

Vliegen naar Saba? Het tropische Saba behoort samen met de eilanden Bonaire en St. Eustatius tot een ‘bijzondere gemeente’ van Nederland. Een vakantie naar Saba is...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 777,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saba voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Saba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Saba

Kaart Saba

Lees meer over Saba

...Nederland. Een vakantie naar Saba is voor echte rustzoekers, wandelaars en natuurliefhebbers. Voor je huwelijksreis of het ontdekken de onderwaterwereld is Saba ook zeer geschikt. Op het eiland vind je de vulkaan Mount Scenery, die met 877 meter het hoogste punt van het Koninkrijk der Nederlanden is. Tijdens de beklimming van meer dan 1000 treden geniet je van de flora en fauna die het eiland heeft te bieden. Het eiland wordt ook wel ‘The Unspoiled Queen’ genoemd. Moderne voorzieningen zijn volop aanwezig, maar de inwoners zijn terughoudend op gebied van ontwikkeling en beschermen hun natuur en erfgoed.

Directe vlucht Saba vanaf Amsterdam beschikbaar?
Vanuit Nederland kun je niet rechtstreeks naar Saba vliegen. Je kunt het beste naar St. Maarten reizen en daar het vliegtuig nemen naar Juancho E. Yrausquin Airport (SAB), het vliegveld van Saba. Het eiland is ook goed te bereiken per ferry, het ligt slechts 30 kilometer van St. Maarten. Jaarlijks bezoeken minder dan 25.000 toeristen Saba. De 2000 inwoners op het eiland spreken voornamelijk Engels, ook al is Nederlands de officiële taal. Wil je meerdere eilanden van de voormalige Antillen bezoeken? Dan is het vrijwel altijd het gunstigste om eerst een ticket Curacao te boeken en vervolgens via St. Maarten naar Saba te reizen.

Goedkoop naar Saba vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Saba? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Saba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saba? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saba vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Saba deals. Tip: voor een last minute Saba vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Saba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saba  

Hoe lang is het vliegen naar Saba? De vluchtduur Saba is tenminste 13 uur afhankelijk van welk vliegticket jij aanschaft.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Saba

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saba aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saba zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024