Vliegen naar Saba

Vliegen naar Saba? Het tropische Saba behoort samen met de eilanden Bonaire en St. Eustatius tot een ‘bijzondere gemeente’ van Nederland. Een vakantie naar Saba is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saba voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Saba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saba? Geef je op voor de Saba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Saba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Saba in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saba in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Saba als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Saba

Hoe lang is het vliegen naar Saba? De vluchtduur Saba is tenminste 13 uur afhankelijk van welk vliegticket jij aanschaft.

Bijkomende kosten bij vluchten Saba

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Saba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Saba met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Saba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saba zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017