De beste deals voor vliegen naar Guadeloupe

Vergelijk de beste deals voor tickets Guadeloupe vanaf Amsterdam Schiphol en Brussel / Parijs!

Goedkope vliegtickets Guadeloupe : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Pointe-a-Pitre
bestemming Pointe-a-Pitre

De hoofdstad van Guadeloupe ligt op het eiland Grande Terre. Hier bevindt zich de internationale luchthaven van Guadeloupe.

Vliegtickets Guadeloupe : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar St Barth
bestemming St Barth

Onder Guadeloupe worden veelal meerdere eilandjes genoemd, waaronder St. Barthelemy. Een waar paradijsje.

Luchthavens in Guadeloupe

Kaart Guadeloupe

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Guadeloupe

Guadeloupe ligt in de Caribische zee, maar hoort bij de Europese Unie. Het is een departement van Frankrijk, waardoor er hier ook met de euro betaald wordt. Handig!

Vliegticket Amsterdam Guadeloupe
Vanuit Nederland gaan er verschillende vluchten naar Point a Pitre op Guadeloupe. Deze vluchten hebben doorgaans één tussenstop. Een van de snelste verbindingen is met KLM via Parijs. De vlucht van Parijs naar Guadeloupe wordt dan uitgevoerd door partner Air France.

Vliegticket Parijs Guadeloupe (met gratis treinretour vanaf Brussel)
Het allergoedkoopste retour is vaak een vliegticket Guadeloupe vanaf Parijs. Deze zijn gewoon te boeken bij de KLM inclusief gratis Thalys ticket vanaf Brussel. Omdat deze vluchten tussen Parijs en Guadeloupe voor Nederlanders en Belgen vaak lastig te vinden en boeken zijn hebben we de link naar dit product op de KLM website, bij de vliegtickets Pointe a Pitre vanaf Brussel gezet. Vliegen naar Guadeloupe vanuit Brussel kan natuurlijk ook.


Guadeloupe vliegtijd 
Grappig genoeg is de totale "vliegtijd" naar Guadeloupe inclusief treinretour vanaf Brussel relatief kort. KLM Air France geven voor de gehele reis, inclusief aansluiting van de Thalys op het vliegtuig net geen 13 uur. 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Guadeloupe?
Naast KLM en Air France vliegt ook Air Caraibes naar Guadeloupe. De beste optie is echter om een vlucht te boeken bij KLM of Air France. Wil jij meteen weten wanneer er een goede deal is vluchten naar Guadeloupe? Schrijf je dan is voor de gratis Flight Alert Service! Je krijgt direct van ons een mail wanneer goedkope vliegtickets Guadeloupe beschikbaar zijn!

De vliegvelden van Guadeloupe
Guadeloupe kent twee belangrijke luchthavens waarvan de grootste zich nabij Pointe-a-Pitre bevindt, namelijk Pointe-à-Pitre International Airport (PTP). Het andere vliegveld bevindt zicht op het eiland St. Barthelemy genaamd Aéroport Saint-Jean-Gustave III. Voorheen was deze luchthaven bekend onder de namen Saint Barthélemy Airport of St. Jean Airport.

Beste reistijd Guadeloupe
Het hoogseizoen van Guadeloupe is van december tot juni, wanneer het weer aangenaam is. Wil je tijdens deze periode vliegen naar Guadeloupe? Dan moet je tijdig boeken, want goedkope vliegtickets zijn niet makkelijk te bemachtigen dan. Meer kans maak je tijdens het natte en winderige seizoen van juli tot november. Ondanks de mindere weersomstandigheden kan je makkelijker goedkope vluchten Guadeloupe vinden.

Bezienswaardigheden en tips
Guadeloupe is een echte droombestemming. Het bestaat uit 5 eilandjes waar de stranden parelwit zijn, de zee azuurblauw is en het binnenland lieflijk en oogverblindend mooi. Guadeloupe is een van de meest ontwikkelende Caribische eilanden, waar bezoekers worden verwend in stijlvolle eco-resorts en ook het vliegveld is naar Europese maatstaven. 

Geniet ook van de Franse keuken met een Caribisch tintje hier, want die is werkelijk verrukkelijk. De hoofdstad van Guadeloupe ligt op het eiland Basse Terre en heet Pointe a Pitre. Basse-Terre zelf is prachtig groen en zeker nog niet onder de voet gelopen door toeristen. Je treft er maar liefst 17.000 hectare tropisch regenwoud!

Hoewel St. Barthelemy inmiddels zelfbestuur heeft, wordt het veelal nog ingedeeld bij Guadeloupe. Ook St. Barthelemy is een waar paradijsje en een ideale plek voor een honeymoon. St. Barthelemy ligt echter dichterbij St. Maarten dan bij de andere eilanden van Guadeloupe.

Goedkoop naar Guadeloupe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Guadeloupe? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Guadeloupe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Guadeloupe? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Guadeloupe vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Guadeloupe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Guadeloupe vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Guadeloupe boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Guadeloupe in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Guadeloupe Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Guadeloupe? 

Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Guadeloupe. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken. Bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat vliegtijd circa 13 uur bedraagt.

Bijkomende kosten bij vluchten Guadeloupe

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Guadeloupe aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Guadeloupe met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Guadeloupe zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024