Vliegen naar Sint Eustatius

Sint Eustatius is een eiland in de Cariben en geniet een status als bijzondere gemeente binnen Nederland met als hoofdstad Oranjestad. Oranjestad ligt op  het westelijke deel...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 921,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sint Eustatius voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sint Eustatius

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Sint Eustatius

Kaart Sint Eustatius

Lees meer over Sint Eustatius

... van Sint Eustatius in de Oranjebaai met als belangrijkste toeristische punt het Fort Oranje. Een ander memorabele plek in Oranjestad is de synagoge, de op één na oudste synagoge op het Westelijk halfrond.

Het belangrijkste evenement op Sint Eustatius: Carnaval!
Sint Eustatius is vernoemd naar de heilige Eustachius en staat bij de plaatselijke bevolking als Statia bekend. Het belangrijkste evenement van het jaar in Sint Eustatius is het carnaval festival dat zeker niet onderdoet voor de versie Curacao.

Goedkoop vliegticket Sint Eustatius? Ga via St. Maarten!
Als je wilt besparen op je ticket Amsterdam Sint Eustatius dan hebben we een gouden tip voor je. Boek vliegtickets Sint Maarten en neem vanaf daar de ferry naar Sint Eustatius. Naar Sint Maarten vertrekken dagelijks vluchten uit Nederland. Daardoor bespaar je al snel 25% of meer op je reis! Nog gunstiger kan het zijn om een vlucht Curacao te boeken en vanaf dit eiland via St. Maarten naar St. Eustatius door te reizen.

Duiken of snorkelen in het zeereservaat bij Sint Eustatius
Sint Eustatius heeft een zeereservaat rondom het gehele eiland genaamd Sint Eustatius National Marine Park vanwege het bijzondere koraal wat zich hier plaats vindt. De oude slapende vulkaan in het zuidoosten van Sint Eustatius genaamd The Quil of de Kuil domineert grotendeels het land.

De luchthaven van Sint Eustatius
Het vliegveld van Sint Eustatius genaamd Roosevelt Airport ligt op nog geen 10 minuten van de binnenstad van Oranjestad plaats. Vanaf het vliegveld kunt een auto huren voor eigen reis vervoer of u kunt gebracht worden door plaatselijke taxi´s.

Goedkoop naar Sint Eustatius vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sint Eustatius? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sint Eustatius te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sint Eustatius? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sint Eustatius vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Sint Eustatius kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Sint Eustatius vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sint Eustatius boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sint Eustatius in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Sint Eustatius Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Sint Eustatius  

Hoe lang is het vliegen naar Sint Eustatius Airport FD Roosvelt? De vluchtduur naar Sint Eustatius is bij een directe vlucht ruim 9 uur. Maar meestal ben je veel langer onderweg vanwege tussenstops dan wel overstap.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Sint Eustatius

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sint Eustatius aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sint Eustatius met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sint Eustatius zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024