Vliegen naar Penticton

Penticton is een kleine stad in de provincie British Columbia in Canada met ongeveer 50.000 inwoners, al groeit de stad wel snel. Penticton ligt in de Okanagan vallei tussen twee...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 702,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Penticton voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Penticton

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Penticton

Kaart Penticton

Lees meer over Penticton

...t in de Okanagan vallei tussen twee meren in die Okanagan en Skaha heten.

Penticton host vele evenementen die jaarlijks terug komen van sportevenementen tot wijnfestivals en muziekfestivals. Hieronder valt bijvoorbeeld de Canadese Ironman triatlon, Okanagan wijn festival en het Pentastic Hot Jazz Festival. 

The Okanagan vallei staat bekend om de heerlijke rijke wijn die er vandaan komt. Pentiction wordt gezien als het middelpunt van wijn teelt met wel 88 wijnproeverijen binnen een half uur rijden van Penticton vandaan. Als u een bezoekje brengt aan Penticton doe dit dan tijdens het Penticton wijn Festival,dat is namelijk de meest gezellige tijd om Penticton te bezoeken.

Penticton heeft ondanks haar grote toch een eigen vliegveld. De luchthaven van Penticton is een regionaal vliegveld genaamd Penticton Regional airport. Vanuit Penticton airport wordt alleen gevlogen op Vancouver en Calgary, u moet dus tenminste één overstap maken om uw reis naar Penticton af te ronden. De overstap zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden op de luchthaven van Calgary. Wil je net wat meer keuze uit luchtvaartmaatschappijen en een grotere kans op een mooie aanbieding? De luchthaven van Kelowna ligt nog geen 60 kilometer van Penticton en heeft net wat meer aanbod.

Goedkoop naar Penticton vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Penticton? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Penticton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Penticton? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Penticton vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Penticton kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Penticton vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Penticton boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Penticton in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Penticton Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Penticton  

Hoe lang is het vliegen naar Penticton? De vliegtijd naar Penticton bedraagt 12 uur. Dit is inclusief een overstap vaak in Vancouver van rond de 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Penticton

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Penticton aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Penticton met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Penticton zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024