Vliegen naar Kelowna

Vliegen naar Kelowna Canada? Je kunt je als toerist uitstekend vermaken in dit deel van British Columbia. Hier zetten we voor jou de beste Amsterdam Kelowna deals op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 695,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kelowna voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kelowna

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kelowna

Kaart Kelowna

Lees meer over Kelowna

...

Kelowna wordt omgeven door de grillige Canadese natuur, die je wandelend, fietsend en kanoend kunt ontdekken. De Canadese Rocky Mountains, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zijn ook niet ver weg. Leuk voor kinderen, maar ook om zelf heen te gaan: het meer Okanagan. De mythe gaat dat hier het monster Ogopogo leeft. Zal jij hem zien?

Goedkope tickets Kelowna Canada
Goedkoop vliegen naar Kelowna? Hele goedkope acties voor vliegtickets Kelowna zijn er helaas maar zelden. Toch loont het de moeite om de prijzen van vliegreizen Kelowna te vergelijken want zoals je kunt zien op deze pagina zijn er flinke prijsverschillen tussen aanbieders.

Directe vlucht Amsterdam Kelowna?
Er zijn helaas geen directe vluchten beschikbaar naar Kelowna vanaf Amsterdam, je dient tenminste één overstap te maken. Dit zal doorgaans plaatsvinden op TorontoCalgary of Vancouver.

KLM Amsterdam Kelowna vluchten
Op de route Amsterdam - Kelowna werkt KLM samen met Westjet. Het eerste deel van de vlucht naar Canada is met KLM en het tweede deel met Westjet Encore.

Kelowna airport
10 minuten rijden van het centrum van Kelowna ligt het vliegveld. Er gaan ongeveer 40 vluchten per dag, vooral naar andere Canadese of Amerikaanse steden. 

Op wintersport naar het Canadese skiresort Big White? Dan is het zeker het handigste om vliegtickets naar Kelowna te boeken. Vanaf de luchthaven zijn verschillende taxi's, shuttles en bussen naar Big White (in het skiseizoen).

Goedkoop naar Kelowna vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kelowna? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kelowna te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kelowna? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kelowna vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kelowna deals. Tip: voor een last minute Kelowna vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kelowna Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kelowna  

Hoe lang is het vliegen naar Kelowna? De vluchtduur is zo'n 13,5 uur incl. overstap. Let wel op de overstaptijd, want anders kan je reistijd gemakkelijk oplopen naar 16 uur (of nog langer).

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Kelowna

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kelowna aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kelowna zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024