Vliegen naar Kelowna

Kelowna is een stad in in het westen van Canada. Als toerist kun je je er uitstekend vermaken, Kelowna wordt omgeven door de grillige Canadese natuur, die je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kelowna voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kelowna vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kelowna vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kelowna te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kelowna? Geef je op voor de Kelowna Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kelowna vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kelowna kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kelowna in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kelowna boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kelowna in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kelowna als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kelowna

Hoe lang is het vliegen naar Kelowna? De vluchtduur is zo'n 13,5 uur incl. overstap. Let wel op de overstaptijd, want anders kan je reistijd gemakkelijk oplopen naar 16 uur (of nog langer).

Bijkomende kosten bij vluchten Kelowna

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kelowna o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kelowna met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kelowna. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kelowna zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017