Vliegen naar Kelowna

Kelowna is een stad in in het westen van Canada. Als toerist kun je je er uitstekend vermaken, Kelowna wordt omgeven door de grillige Canadese natuur, die je...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 670,-

Tix

aanbevolen v.a. € 606,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 581,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kelowna voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kelowna

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kelowna

Kaart Kelowna

Lees meer over Kelowna

... wandelend, fietsend en kanoend kunt ontdekken. De Canadese Rocky Mountains, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zijn ook niet ver weg. Leuk voor kinderen, maar ook om zelf heen te gaan: het meer Okanagan. De mythe gaat dat hier het monster Ogopogo leeft. Zal jij hem zien?

Goedkope tickets Kelowna
Goedkoop vliegen naar Kelowna? Hele goedkope acties voor vliegtickets Kelowna zijn er helaas maar zelden. Toch loont het de moeite om de prijzen van vliegreizen Kelowna te vergelijken want zoals je kunt zien op deze pagina zijn er flinke prijsverschillen tussen aanbieders.

Directe vlucht Amsterdam Kelowna?
Er zijn helaas geen directe vluchten beschikbaar naar Kelowna vanaf Amsterdam, je dient tenminste één overstap te maken. Dit zal doorgaans plaatsvinden op Toronto, Calgary of Vancouver.
10 minuten rijden van het centrum van Kelowna ligt het vliegveld. Er gaan ongeveer 40 vluchten per dag, vooral naar andere Canadese of Amerikaanse steden. 

Op wintersport naar het Canadese skiresort Big White? Dan is het zeker het handigste om vliegtickets naar Kelowna te boeken. Vanaf de luchthaven zijn verschillende taxi's, shuttles en bussen naar Big White (in het skiseizoen).

Goedkoop naar Kelowna vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kelowna vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kelowna te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kelowna? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kelowna vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kelowna kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kelowna in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kelowna boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kelowna in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kelowna Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kelowna  

Hoe lang is het vliegen naar Kelowna? De vluchtduur is zo'n 13,5 uur incl. overstap. Let wel op de overstaptijd, want anders kan je reistijd gemakkelijk oplopen naar 16 uur (of nog langer).

Nieuwste Error Fares

€ 356 ,-
New York
€ 23 ,-
Wenen
€ 505 ,-
Sint Maarten

Bijkomende kosten bij vluchten Kelowna

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kelowna aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kelowna met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kelowna zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020