Vliegen naar Glacier National Park

Naar Glacier National Park vliegen? Dit schitterende, beroemde natuurgebied ligt in de Amerikaanse staat Montana vlakbij de grens van Canada. Je treft in Glacier NP maar liefst...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 825,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Glacier National Park voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Glacier National Park

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Glacier National Park

Kaart Glacier National Park

Lees meer over Glacier National Park

... 130 azuurblauwe meren, meer dan 100 verschillende soorten dieren en daardoor staat het park ook op de Werelderfgoedlijst. Glacier National Park wordt dan ook wel de Kroon van het Continentale Ecosysteem genoemd.

Luchthaven Glacier Park

De luchthaven bij Glacier National Park heet formeel Glacier Park International airport en heeft als IATA code FCA. De meeste vluchten naar dit vliegveld bij het beroemde Glacier Park zijn binnenlandse vluchten in de VS. Er worden echter ook enkele internationale vluchten (met tussenstop) naar Glacier aangeboden. O.a. door onze eigen KLM i.s.m. Delta airlines. Je kunt helaas niet direct vliegen vanaf Amsterdam Schiphol naar Glacier National Park, maar zult minimaal één keer moeten overstappen.

Voordeliger naar Glacier National Park reizen?

Check de tarieven voor vliegtickets Glacier vanaf Dusseldorf of Brussel als je een goedkope aanbieding zoekt. Maar als je echt flink wilt besparen overweeg dan vliegtickets Calgary te boeken. Deze stad ligt maar op goed 300 kilometer van Glacier, maar de ticket prijzen liggen 30 - 40% lager.

Rondreis Glacier National Park

Glacier behoort tot de meest spectaculaire natuurparken van Amerika. Veel bezoekers combineren een bezoek aan de Rocky Mountains in Glacier met een bezoek aan de Canadese Rockies. Een rondreis door de noordelijke staten van Amerika en Canada wordt wel gezien als één van de mooiste reizen ter wereld.

 

Handig weetje: zoek je een hotel vlakbij het vliegveld? Het plaatsje vlakbij het vliegveld (en Glacier park) heet Kalispell.

Goedkoop naar Glacier National Park vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Glacier National Park? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Glacier National Park te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Glacier National Park? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Glacier National Park vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Glacier National Park kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Glacier National Park vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Glacier National Park boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Glacier National Park in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Glacier National Park Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Glacier National Park  

Hoe lang is het vliegen naar Glacier National Park? De vluchtduur is circa 14,5 uur inclusief een tussenstop avn rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Glacier National Park

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Glacier National Park aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Glacier National Park zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024