Vliegen naar Shiraz

Aan de voet van het Zagrosgebergte in Iran ligt de stad Shiraz. Deze stad is de hoofdstad van de provincie Fars en heeft meer dan 1 miljoen inwoners. De stad ligt in het zuiden...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shiraz voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Shiraz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Shiraz vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Shiraz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shiraz? Geef je op voor de Shiraz Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shiraz vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Shiraz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Shiraz in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Shiraz boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Shiraz in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Shiraz als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Shiraz

Hoe lang is het vliegen naar Shiraz? De vluchtduur bedraagt ongeveer 10 uur met een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Shiraz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Shiraz o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Shiraz met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Shiraz. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shiraz zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017