Vliegen naar Shiraz

Vliegtickets Amsterdam - Shiraz boeken (AMS - SYZ)? Hier zetten we alle tips en info voor vliegen naar Shiraz voor je op een tij!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shiraz voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Shiraz

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Shiraz

Kaart Shiraz

Lees meer over Shiraz

...

De luchthaven van Shiraz, voluit Shiraz Shahid Dastghaib International Airport (SYZ), ligt op zo'n 12 kilometer buiten het centrum van de stad. Er is een redelijk openbaar vervoer netwerk, er gaan zowel treinen als bussen in de omgeving van Shiraz met verbindingen naar Teheran & Isfahan. 

Goedkoop vliegen naar Shiraz? Er gaan geen directe  vluchten naar Shiraz vanuit Nederland, maar het is zeker aan te raden een vertrek vanaf Dusseldorf mee te nemen als je op zoek bent naar een goedkope vlucht naar Shiraz.

Reken op minimaal 1 overstap (doorgaans op Istanbul), de goedkoopste tickets Shiraz hebben vaak 2 of meer stops.

Als je op zoek bent naar een goedkope vlucht kan het ook een overweging zijn om i.p.v. een ticket Shiraz (vaak veel goedkopere) vliegtickets Amsterdam Teheran te reserveren en bekijk ook de andere nabije gelegen luchthavens in het luchthavens in het Midden Oosten zoals een vlucht naar Oman. Vanaf Teheran reis je met de auto of trein. Dat is weliswaar een hele reis, maar in de populairste reisperiodes kan het ook heel veel geld schelen op je vakantie in Shiraz!

Aan de voet van het Zagrosgebergte in Iran ligt de stad Shiraz. Deze stad is de hoofdstad van de provincie Fars en heeft meer dan 1 miljoen inwoners. De stad ligt in het zuiden van het land op ruim 300 kilometer van de kust van de Golf van Oman. Het is een van de oudste steden van het land.

In de directe omgeving liggen het Maharlu meer en Bamou National Park. Bamou National Park wordt beschouwd als een van de mooiste van Iran. Het park is zo'n 40.000 hectare groot en je vindt hier een grote variëteit aan flora en fauna. Zo komen in het gebied flamingo's, pelikanen, herten, steenbokken en berggeiten voor.

Tip:  het is verstandig het reisadvies voor Iran te checken, voordat je op reis gaat naar Shiraz. 

Goedkoop naar Shiraz vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Shiraz? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Shiraz te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shiraz? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shiraz vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Shiraz kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Shiraz vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Shiraz boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Shiraz in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Shiraz Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Shiraz  

Hoe lang is het vliegen naar Shiraz? De vluchtduur bedraagt ongeveer 10 uur met een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Shiraz

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Shiraz aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shiraz zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024