Vliegen naar Mashad

Mashad is een stad in het noordoosten van Iran. Het is de op 1 na grootste stad van dit land, met zo'n 2,5 miljoen inwoners. Mashad kent warme zomers en koude winters. In juli is...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,822,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mashad voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Mashad

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Mashad

Kaart Mashad

Lees meer over Mashad

...juli is 34 graden Celsius overdag niet vreemd, in de nacht koelt het af naar 18 graden Celsius. Het regent in de zomerperiode nauwelijks. Januari is de koudste maand, het wordt dan overdag gemiddeld 7 graden. In de nacht vriest het meestal, het kwik zakt dan naar circa -4 graden. In die periode is er ook meer kans op neerslag.

Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Mashad International Airport, je zult dus een overstap moeten maken. Een logische route is om te vliegen via Istanbul of Teheran.

Er is de laatste jaren veel onrust in en om Iran (Mashad ligt redelijk dicht bij de grens met Afghanistan), waardoor je voordat je op reis gaat altijd eerst goed moet kijken of de reis wel verantwoord is. Klik hieronder op meer info om naar het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken te gaan.

Goedkoop naar Mashad vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Mashad? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Mashad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mashad? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mashad vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Mashad deals. Tip: voor een last minute Mashad vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Mashad Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mashad  

Hoe lang is het vliegen naar Mashad? De vliegtijd naar Mashad bedraagt 9 uur en 15 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van rond de 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Mashad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mashad aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mashad zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024