Vliegen naar Mashad

Mashad is een stad in het noordoosten van Iran. Het is de op 1 na grootste stad van dit land, met zo'n 2,5 miljoen inwoners. Mashad kent warme zomers en koude winters. In juli is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mashad voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Mashad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mashad vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mashad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mashad? Geef je op voor de Mashad Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mashad vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Mashad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Mashad in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mashad boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mashad in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Mashad als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Mashad

Hoe lang is het vliegen naar Mashad? De vliegtijd naar Mashad bedraagt 9 uur en 15 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van rond de 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Mashad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Mashad o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mashad met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Mashad. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mashad zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017