Vliegen naar Teheran

Goedkoop naar Teheran vliegen? Als hoofdstad en met de grootste luchthaven van het land zijn er vele airlines die vliegtickets Teheran aanbieden! Hier tref je de allerbeste actuele Teheran deals uitgelicht!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 273,-

KLM

aanbevolen v.a. € 991,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Teheran voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Teheran

Kaart Teheran

Lees meer over Teheran

...

Goedkoop naar Teheran vliegen?
Vanaf Amsterdam gaan directe vluchten naar het vliegveld van Teheran, Imam Khomeini International Airport genaamd. De reis duurt dan ongeveer 5,5 a 6 uur. Speel daarvoor wel even met je vluchtdagen, want deze route wordt niet dagelijks aangevlogen. 

KLM Amsterdam Teheran
Luchtvaartmaatschappij KLM heeft geen directe vluchten Amsterdam Teheran. Je hebt altijd tenminste 1 stop of overstap tijdens je vlucht. De minimale vluchtduur is daardoor circa 7.5 uur, maar kan ook aanzienlijk verder oplopen. Hoe lang het vliegen is naar Teheran met de aanbieding van je keuze staat overigens altijd keurig bij de prijs op de KLM site. De vluchtuitvoering op deze route is bij KLM overigens altijd met een partner: in de praktijk kan het dus voorkomen dat je (een deel) van de vlucht met Etihad Airways, Airfrance of Alitalia vliegt.

Goedkope tickets Amsterdam Teheran
Als je voordelige aanbiedingen zoekt dan is het zeker ook nuttig om vluchten met vertrek vanaf de luchthavens over de Duitse en Belgische grens in de gaten te houden. Zo vind je met een overstap al veel vluchten vanuit Brussel (Charleroi) of Düsseldorf. De goedkoopste vliegtickets naar Teheran vind je bovendien zelden zeer kort voor vertrek, boek dus ruim op tijd!

Vliegveld Teheran
Luchthaven informatie Teheran: sinds 2014 is het gloednieuwe vliegveld Imam Khomeini International (THR), gelegen op zo'n 30 kilometer van de stad, operabel. Vrijwel alle internationale verbindingen zijn naar deze luchthaven. Het oude vliegveld Mehrabad International is tegenwoordig vooral verantwoordelijk voor binnenlandse vluchten en vrachtvluchten. Hierdoor is het nog wel een van de drukste luchthavens van Iran. Een directe vlucht Teheran, vanaf Amsterdam, Schiphol bestaat zeker, onder andere met Iran Air. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Teheran Imam Khomeini Airport op Vliegveldinfo.nl.

Wanneer een vakantie Teheran Iran boeken?
Reistijd en tips voor Teheran: het kan erg warm worden in Teheran, in juli en augustus liggen de temperaturen overdag vaak boven de 35 graden Celsius. De winters zijn een stuk koeler, in januari is zelfs nachtvorst mogelijk. Teheran ligt op ongeveer 1100 meter hoogte. Echter, dit verschilt wel per deel van de stad. Het hoogste gedeelte ligt namelijk op 1750 meter. Teheran heeft veel last van smog, onder andere door deze ligging. Het drukke en ongeorganiseerde verkeer zijn natuurlijk de grootste boosdoener. Een alternatief is de metro die in Teheran ligt. Verder zijn er in Teheran veel bussen te vinden. Denk er wel aan als je met de bus gaat dat er twee gedeeltes zijn, een voor de mannen (de voorkant) en een voor de vrouwen (de achterkant).

Is het veilig reizen naar Teheran? Lees altijd even het actuele reisadvies voor Iran voor het boeken van je vliegtickets.

Teheran is de hoofdstad van Iran. Niet heel veel Nederlanders gaan naar Teheran op vakantie, maar de stad heeft toch de nodige bezienswaardigheden: het paleis van de Sjah, de Azadi Tower en het Nationaal Museum van Iran zijn er slechts drie uit een lange reeks die je zeker moet bezichtigen. Teheran heeft ook een druk centrum, met een bazaar waar je goed kunt shoppen. Breng eens een bezoek aan een theehuis en relax met een waterpijp op een Perzisch tapijt.

Goedkoop naar Teheran vliegen? 2 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Teheran? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Teheran vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Teheran deals. Tip: voor een last minute Teheran vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Teheran Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Teheran  

Hoe lang is het vliegen naar Teheran? De vluchtduur Amsterdam Teheran is minimaal 5 uur en 10 minuten mits je een directe vlucht hebt geboekt. Met een stop of overstap moet je met minimaal 7 uur reistijd rekenen.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Teheran

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Teheran aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Teheran zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024