Goedkoop vliegen naar Doha

Doha is de hoofdstad van Qatar, een oliestaat in het Midden-Oosten. Voor vele is Doha bekent als overstapplaats naar andere Aziatische bestemmingen. Daarom wordt er op dit moment...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 387,-

KLM

aanbevolen v.a. € 671,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 390,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Doha voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Doha

Kaart Doha

Lees meer over Doha

... ook hard gewerkt aan een nieuw (2e) internationaal vliegveld, die in 2015 klaar moet zijn.

Doha kent een subtropisch klimaat. De zomers zijn bloedheet, in juni, juli en augustus ligt de gemiddelde temperatuur overdag boven de 40 graden celsius. Ook blijft het in de nachten warm, zo'n 29 graden. De winter is meer aangenaam in Doha, in januari ligt de dagtemperatuur rond de 21 graden. Het hele jaar door regent het nauwelijks in Doha, mocht er een bui vallen, dan is dat meestal in december, januari, februari of maart.

Voor goedkope vliegtickets Doha kijk je hiernaast of meld je je aan voor een Flight Alert. Je krijgt dan bericht zodra er een vliegticket voor jouw budget is gevonden.

De wegen in Qatar zijn goed. In Doha vind je een goed bussysteem, maar deze is vooral bekend onder de arme bevolking. De rijkere zullen niet zo snel met de bus gaan. Dit heeft geleid tot veel auto's in de stad. Vanaf de luchthaven kun je het beste een taxi naar de stad nemen.

Goedkoop naar Doha vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Doha vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Doha te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Doha? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Doha vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Doha kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Doha in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Doha boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Doha in 2021 / 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Doha Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Doha  

Hoe lang is het vliegen naar Doha? De vluchtduur is 6 uur 2o minuten. Inclusief tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 356 ,-
New York
€ 23 ,-
Wenen
€ 505 ,-
Sint Maarten

Bijkomende kosten bij vluchten Doha

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Doha aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Doha met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Doha zijn het laatste gecheckt op 04-11-2020