Goedkoop vliegen naar Doha

Doha is de hoofdstad van Qatar, een oliestaat in het Midden-Oosten. Voor vele is Doha bekent als overstapplaats naar andere Aziatische bestemmingen. Daarom wordt er op dit moment...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Doha voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Doha vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Doha vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Doha te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Doha? Geef je op voor de Doha Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Doha vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Doha kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Doha in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Doha boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Doha in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Doha als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Doha

Hoe lang is het vliegen naar Doha? De vluchtduur is 6 uur 2o minuten. Inclusief tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Doha

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Doha o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Doha met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Doha. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Doha zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017