Vliegen naar Iran

Iran is voor de meeste Nederlanders een ver van ze bed show, ver van onze cultuur verwijderd en veelal in de media naar voren komend als een land waar je vooral niet heen moet. Echter het tegendeel is waar. Iran heeft een prachtig natuurlijk landschap en vele parels op het gebied van cultuur en historie. Teheran is de hoofdstad van de islamitische Republiek Iran met ruim 10 miljoen inwoners en Perzisch is de voertaal in dit zuid westelijke Aziatische land.

Goedkope vliegtickets Iran: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Teheran
Vliegtickets Iran: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Mashad

Goedkoop naar Iran vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Iran vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Iran te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Iran? Geef je op voor de Iran Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Iran vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Iran kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Iran in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Iran boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Iran in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Iran als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Iran

Hoe lang is het vliegen naar Iran? De vluchtduur bedraagt ongeveer 5 uur en 30 minuten met een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Iran

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Iran o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Iran met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Iran. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Iran zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017