Vliegen naar Oman

Zoek je een vakantiebestemming waar je avontuur en cultuur kunt combineren met het genieten van de zon en zee? Avonturiers kunnen tijdens een vakantie in het schitterende Oman hun hart ophalen! Als je vliegtickets naar Oman boekt let dan goed op wat voor overstap je hebt en in welke mate dit je vluchttijd beïnvloed. 

Goedkope vliegtickets Oman : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Muscat

Vergelijk goedkope vliegtickets Oman voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Oman vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oman vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oman te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oman? Geef je op voor de Oman Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oman vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Oman kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Oman in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oman boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oman in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Oman Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oman 

Hoe lang is het vliegen naar Oman? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Oman. Je moet minimaal één overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 9,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Oman

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Oman o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Oman met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Oman. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oman zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares