Vliegen naar Oman

Goedkoop vliegen naar Oman? Luchthavens, vluchtduur en meer tips!

Goedkope vliegtickets Oman : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Muscat
bestemming Muscat

De hoofdstad van het olie rijke Arabische land Oman gelegen aan de Perzische Golf met prachtige goudgele stranden. De beste reistijd naar deze stad is van september tot eind april. Vluchten vanuit Nederland vliegen niet direct naar Oman, maar hebben minimaal 1 overstap of tussenstop.

Last minute vliegtickets Oman

Luchthavens in Oman

Kaart Oman

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Oman

Zoek je een vakantiebestemming waar je avontuur en cultuur kunt combineren met het genieten van de zon en zee? Avonturiers kunnen tijdens een vakantie in het schitterende Oman hun hart ophalen! Als je vliegtickets naar Oman boekt let dan goed op wat voor overstap je hebt en in welke mate dit je vluchttijd beïnvloed. 

Luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Oman
Helaas stopt de directe KLM Oman vlucht. Vanuit Nederland vliegt er dan geen een vliegtuigmaatschappij direct naar dit vliegveld.

Voornamelijk zijn er vluchten naar Oman waarbij een tussenstop wordt gemaakt in Londen Heathrow, Frankfurt, Zurich, Abu Dhabi of Dubai. Airlines die naar Oman vliegen zijn onder andere Qatar Airways, British Airways, KLM, Lufthansa, Emirates en Etihad Airways.

Luchthavens van Oman
De grootste luchthaven van Oman is gelegen op 32 km van de hoofdstad Muscat, namelijk Muscat International Airport (MCT). Een vlucht vanaf Schiphol naar Muscat International Airport duurt ongeveer 8 uur.

Ook kan er gekozen worden om aan te vliegen op Salalah, als je van plan bent dit deel van het land te bezoeken. Je land dan op Salalah Airport (SLL) dat zich ongeveer 6 km van het centrum van Salalah bevindt.
|
Hiernaast kan je er ook nog voor kiezen om te vliegen naar Khasab Airport (KHS) bij Khasab. Naar dit vliegveld worden echter niet veel vluchten aangeboden. Handige informatie over de vliegvelden in Oman vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd Oman
In de zomerperiode van juli tot september is het in Oman heel heet en lopen de temperaturen op tot wel 40 graden of hoger. Deze periode kun je beter vermijden, aangezien het overdag niet uit te houden is in de zon! Dit is echter wel weer de periode met de goedkoopste vliegtickets Oman. Het hoogseizoen voor Oman is van oktober tot april wanneer de temperaturen warm zijn, maar niet zo heet als in de zomer. De maanden december, januari en februari zijn de koelste maanden hiervan, maar hebben ook de meeste neerslag. Deze neerslag zal echter weinig invloed hebben op je vakantie. Het hele jaar is de neerslag namelijk minimaal. Goedkope vluchten Oman zullen in deze periode moeilijker te vinden zijn. Boek daarom tijdig je vlucht om de beste deals voor goedkope vliegtickets Oman te bemachtigen!
Tip: tijdens de ramadan zijn er minder eetgelegenheden. Probeer deze reisperiode te vermijden om teleurstellingen te voorkomen.

Niet te missen
Trek erop uit om in het achterland met het geweldige berglandschap te ontdekken en de durfal onder ons reizen naar de Jebel Shams om een Via Ferratta route te volgen. Ook het sandboarden op de zandduinen in de Wahiba woestijn in het zuiden van Oman is een geweldige ervaring. Even een paar dagen genieten langs de kust kun je hier uitstekend doen. En ook hier is nog meer als genoeg te ontdekken en dan vooral onderwater! Dus trek zeker een paar dagen uit om heerlijk te snorkelen of duiken en te genieten van de wonderschone waterwereld, want Oman is echt een topbestemming voor duikers!

Goedkoop naar Oman vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Oman? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Oman te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Oman? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Oman vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Oman kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Oman vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Oman boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Oman in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Oman Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Oman 

Hoe lang is het vliegen naar Oman? Er gaan helaas geen directe vluchten naar Oman. Je moet minimaal eenn overstap maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 9,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Oman

Aanbieder
Reserveringskosten
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Oman aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Oman zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024