Vliegen naar Macau

Macau is een stad in het zuiden van China. Het ligt ongeveer 70 kilometer ten westen van Hong Kong op een schiereiland. Vanaf Hong Kong gaan er ferry's naar Macau. Macau...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Macau voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Macau vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Macau vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Macau te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Macau? Geef je op voor de Macau Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Macau vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Macau kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Macau in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Macau boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Macau in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Macau als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Macau

Hoe lang is het vliegen naar Macau? De vluchtduur is 15 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Macau

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Macau o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Macau met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Macau. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Macau zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017