Vliegen naar Shantou

Shantou is een Chinese stad gelegen aan de Zuid-Chinese Zee. De stad begon ooit als een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot een miljoenenstad. De regio wordt gekenmerkt door...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Shantou voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Shantou

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Shantou

Kaart Shantou

Lees meer over Shantou

... een zeer aangenaam klimaat met een gemiddelde temperatuur van 22 graden. Historische gebouwen zijn nog terug te vinden in het westelijke deel van de binnenstad. Een bezoek aan Nan'ao Island is ook een aanrader. Het is een van de mooiste eilanden in dit deel van China, mede doordat het eiland niet teveel ontwikkeld is.

Het vliegveld van Shantou is Shantou Waisha Airport (SWA) en ligt op een kleine 20 minuten rijden van Shantou vandaan. De meeste reizigers pakken de taxi om in de stad te komen. Vanaf Shantou vertrekken vluchten naar veel grote steden in China. Ook zijn er directe verbindingen met Hong Kong, Bangkok en Singapore. De meeste inwoners van Shantou verplaatsen zich per motorfiets, maar er rijden ook veel bussen rond. Als je niet bekend bent met de taal is het een aanrader om vooraf goed te weten waar de bestemming ligt.

Goedkoop naar Shantou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Shantou? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Shantou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Shantou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Shantou vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Shantou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Shantou vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Shantou boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Shantou in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Shantou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Shantou  

Hoe lang is het vliegen naar Shantou? De vluchtduur bedraagt ruim 14 uur met een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Shantou

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Shantou aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Shantou zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024