Vliegen naar Edmonton

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Edmonton? Deze Canadese stad in het Noorden van de Rocky's kent twee vliegvelden: Edmonton City Centre Airport en Edmonton International...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,022,-

KLM

aanbevolen v.a. € 600,-

Air Canada

aanbevolen v.a. € 982,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Edmonton voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Edmonton

Kaart Edmonton

Lees meer over Edmonton

... Airport. De eerste luchthaven ligt midden in de stad, terwijl het tweede vliegveld een stuk verder van de stad vandaan ligt. Vanaf Nederland vlieg je eigenlijk altijd naar deze internationale luchthaven.

Directe vlucht Edmonton
Vanaf Amsterdam gaan er nu KLM weer is gaan vliegen gelukkig ook weer rechtstreekse vluchten en wel  drie keer per week. Tot voor kort had je altijd een overstap in Houston of Londen tijdens je vlucht naar Edmonton. Uitbreiding van het aantal wekelijkse vluchten zit er echter helaas niet in. Daarvoor is de vraag naar vliegtickets Edmonton niet groot genoeg.

Goedkope tickets Edmonton
Check WTC of Tix voor een voordelige Edmonton aanbieding van United Airlines of Air Canada. Hier tref je meestal de beste deals. Ga je een rondreis door de Canadese Rocky Mountains maken? Overweeg dan om een vlucht Amsterdam Calgary te boeken in plaats van een vlucht naar Edmonton. De vliegtarieven liggen voor deze stad toch nog gemiddeld 20 - 30% lager.

 KLM Amsterdam Edmonton of Dusseldorf Edmonton
Je kunt sinds het voorjaar van2015 ook weer met KLM en haar partners Air France / Delta van Amsterdam Schiphol naar Edmonton vliegen. Vaak ben je dan wel ietsje duurder uit. Tip: woon je in het Oosten van Nederland? Stap dan aan boord van het KLM vliegtuig in Dusseldorf. De goedkoopste vliegtickets Edmonton van KLM zijn namelijk meestal voor vluchten die vertrekken bij onze Oosterburen.

Algemene informatie
Edmonton is de hoofdstad van de provincie Alberta. De stad ligt middenin het wijdste landschap van Canada. Er wonen ongeveer 700.000 inwoners. Edmonton heeft het grootste overdekte winkelcentrum ter wereld en samen met de winkelstraten een werkelijk shopping walhalla.

Klimaat
Edmonton kent aangename zomers en koude winters. In juli en augustus ligt de temperatuur overdag gemiddeld rond de 22,5 graden Celsius. In januari lijken deze temperaturen ver weg en wordt het overdag vaak niet warmer dan -7 graden. In de nacht ligt de gemiddelde(!) temperatuur rond de -16.

Transfer van Edmonton Airport
Om de omgeving van Edmonton te ontdekken kun je het beste een auto huren. Dit kan op het vliegveld, vanwaar je ook gemakkelijk naar de stad kunt rijden. Liever geen auto huren? Dan kun je met de SkyShuttle naar Edmonton gebracht worden. Dit kost zo'n 18 Canadese Dollar. Let op: deze moet je wel van tevoren reserveren. Dit kan telefonisch of online. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Edmonton Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Edmonton vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Edmonton? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Edmonton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Edmonton? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Edmonton vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Edmonton deals. Tip: voor een last minute Edmonton vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Edmonton Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Edmonton  

Hoe lang is het vliegen naar Edmonton? De vliegtijd naar Edmonton bedraagt 9 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Edmonton

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
United Airlines
- *
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Edmonton aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Edmonton zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024