Vliegen naar Edmonton

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Edmonton? Deze Canadese stad in het Noorden van de Rocky's kent twee vliegvelden: Edmonton City Centre Airport en Edmonton International...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Edmonton voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Edmonton vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Edmonton vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Edmonton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Edmonton? Geef je op voor de Edmonton Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Edmonton vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Edmonton kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Edmonton in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Edmonton boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Edmonton in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Edmonton als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Edmonton

Hoe lang is het vliegen naar Edmonton? De vliegtijd naar Edmonton bedraagt 9 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Edmonton

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Edmonton o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Edmonton met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Edmonton. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Edmonton zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017